קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות42
מגזין

חזיר צלוי בסגנון פורצ'טה

חזיר צלוי בסגנון פורצ'טה
חזיר צלוי בסגנון פורצ'טה הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 71 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 465 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. לך לחנות ותביא פלפל, יין, מרק עוף דל מלח, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: חזיר צלוי בסגנון פורצ'טה, בשר חזיר בסגנון פורצ'טה., ו ירך חזיר בסגנון פורצ'טה.

הוראות

1
מערבבים זרעי שומר במחבת קטנה overmedium-חום גבוה עד כהה מעט צבע וריחני, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
העברה לבית חרושת לספייס וקריר.
3
מוסיפים קושלרט, פלפלים ואדום מיובש. לטחון עקביות בינונית-בסדר (לא אבקה).
מרכיבים שתצטרך
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
4
מניחים חזיר ב 13 x 9 x 2 אינץ זכוכית bakingdish. לשפשף שום על כל חזיר, אז תערובת coatwith תבלין. באופן רופף לכסות חזיר עם נייר שעווה. מקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
5
מחממים תנור ל 450 ° F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מברשת largerimmed אפייה גיליון עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
7
מקום צלי, שומן למעלה ציפוי ללא פגע, במרכז הסדין.
8
טפטוף שווה עם 2 כפות שמן. Roastpork 30 דקות. להפחית temperatureto תנור 300°f. בשר חזיר צלוי עד מאוד מכרז וthermometer מוכנס לתוך מרכז porkregisters 190°f, על 3 שעות 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזירצלי חזיר
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
להעביר חזיר קרש חיתוך; גיליון reservebaking.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
10
תן מנוחה חזיר 15 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
11
בינתיים, יוצקים את כל מיצי המחבת לתוך כוס 2-כוסמת. כפית משומן שעולה למעלה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
מקום גיליון אפייה שמור על פני 2 מבערים.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
13
יוצקים יין ומרק על תבנית אפייה ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, גרוטאות כל חתיכות השחמה. מרתיחים עד mixtureהוא מופחת 3/4 כוס, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
14
Adddedgreased pan juices and whisk to blend.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
15
רוטב Pourpan לתוך קערה קטנה (רוטב יהיה דק).
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
16
צלי פרוסה דק.
17
מגישים עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1
השאריות של הרוסטפורק יהיו פורקסנדוויצ ' ים מעולים. לגרוס את הבשר וערימה לחמניות רכות איטון עם רוטב ברביקיו האהוב עליך וסלט כרוב שמנת. אתה יכול גם לגרוס את הבשר כמו מילוי טעים לבוריטוס או אנצ ' ילדות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'