קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות42
מגזין

חזיר צלוי בסגנון פורצ'טה

חזיר צלוי בסגנון פורצ'טה
חזיר צלוי בסגנון פורצ'טה הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 71 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 465 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. לך לחנות ותביא פלפל, יין, מרק עוף דל מלח, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: חזיר צלוי בסגנון פורצ'טה, בשר חזיר בסגנון פורצ'טה., ו ירך חזיר בסגנון פורצ'טה.

הוראות

1
מערבבים זרעי שומר במחבת קטנה overmedium-חום גבוה עד כהה מעט צבע וריחני, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
העברה לבית חרושת לספייס וקריר.
3
מוסיפים קושלרט, פלפלים ואדום מיובש. לטחון עקביות בינונית-בסדר (לא אבקה).
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
4
מניחים חזיר ב 13 x 9 x 2 אינץ זכוכית bakingdish. לשפשף שום על כל חזיר, אז תערובת coatwith תבלין. באופן רופף לכסות חזיר עם נייר שעווה. מקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
5
מחממים תנור ל 450 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מברשת largerimmed אפייה גיליון עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
מקום צלי, שומן למעלה ציפוי ללא פגע, במרכז הסדין.
8
טפטוף שווה עם 2 כפות שמן. Roastpork 30 דקות. להפחית temperatureto תנור 300°f. בשר חזיר צלוי עד מאוד מכרז וthermometer מוכנס לתוך מרכז porkregisters 190°f, על 3 שעות 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזירצלי חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
להעביר חזיר קרש חיתוך; גיליון reservebaking.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
10
תן מנוחה חזיר 15 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
11
בינתיים, יוצקים את כל מיצי המחבת לתוך כוס 2-כוסמת. כפית משומן שעולה למעלה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
מקום גיליון אפייה שמור על פני 2 מבערים.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
13
יוצקים יין ומרק על תבנית אפייה ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, גרוטאות כל חתיכות השחמה. מרתיחים עד mixtureהוא מופחת 3/4 כוס, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
14
Adddedgreased pan juices and whisk to blend.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
15
רוטב Pourpan לתוך קערה קטנה (רוטב יהיה דק).
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
16
צלי פרוסה דק.
17
מגישים עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
1
השאריות של הרוסטפורק יהיו פורקסנדוויצ ' ים מעולים. לגרוס את הבשר וערימה לחמניות רכות איטון עם רוטב ברביקיו האהוב עליך וסלט כרוב שמנת. אתה יכול גם לגרוס את הבשר כמו מילוי טעים לבוריטוס או אנצ ' ילדות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'