חטיפי לימון כפולים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל ברים לימון כפול. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 231 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך אבקת סוכר, אבקת אפייה, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם לימון כפולה, עוגת גבינה עם לימון כפולה, ו חמישה מרכיבים כפול שוקולד דובדבן פיסטוקים אנרגיה ברים {חקיין לארה ברים}.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חמאה בקערה גדולה עד רכות. לנצח ב 2/3 כוס אבקת סוכר.
הוסף 2 כוסות לכל הקמח, 1 כוס בכל פעם, פועם עד לגושים לחים טופס. באמצעות גב של מזלג, לחץ על הבצק על החלק התחתון של תבנית מתכת nonstick 13x9x2 אינץ'.
אופים קרום עד הזהב אור, על 20 דקות.
בינתיים, לנצח 2 כוסות סוכר וביצים בקערה בינונית עד מעורבב. מקציפים במיץ לימון טרי עם עיסת, קליפת לימון ואבקת אפייה, ולאחר מכן נשארים 1/4 כוס כל קמח המטרה למילוי.
יוצקים לימון מילוי על קרום חם.
אופים עד מילוי מוגדר במרכז ומתחיל חום על גבי, כ 20 דקות.
העבר מחבת למתלה וקריר לחלוטין. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים ומקררים.)
חותכים מאפה לתוך 24 ברים.
מעבירים חטיפי לימון למגש ואבק עם אבקת סוכר נוספת.
כדי להסיר את כל המיץ ואת עיסת למילוי לימון, לחתוך לימונים לשניים ולהשתמש בכפית זעירה כדי לגרוף בין הממברנות; להשליך זרעים.