חמאה שחומה תפוחי אדמה אדומים
אם יש לך בערך 30 דקות לבלות במטבח, תפוחי אדמה אדומים עם חמאה שחומה עשוי להיות מתכון צמחוני ללא גלוטן ולקטו אובו נהדר לנסות. מתכון זה מכיל 12 מנות עם 245 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -16 גרם שומן כל אחת. תמורת 48 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 13 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. כמה אנשים מאוד אהבו את התוספת הזו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם תפוחי אדמה, מלח, פלפל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם ציון של 31% , המנה הזו לא כל כך מעולה. מתכונים דומים: רביולי פרושוטו ופטריות עם רוטב חמאה מושחמת בזיליקום , רביולי דלעת עם רוטב מרווה חמאה שחומה ועוף מושחם .
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בתנור הולנדי; להוסיף מים לכיסוי. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, ללא כיסוי, 15-20 דקות או עד לריכוך.
בינתיים, בסיר קטן כבד, ממיסים חמאה על אש בינונית.
מחממים 5-7 דקות או עד להזהבה בהיר, תוך ערבוב מתמיד. מערבבים שום; מבשלים 30 שניות יותר או עד שהחמאה מזהיבה.
מסננים תפוחי אדמה; להעביר לקערה.
מטפטפים חמאה שחומה ומערבבים לציפוי.