קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 40 דק.
מנות30
ציון בריאות1
מגזין

חמוץ לחם וחמאה של בי וביל

חמוץ לחם וחמאה של בי וביל
. עם כפית ציון של 17% המנה הזאת די גרועה. נסו פודינג לחם קריספי קרים של ביל ניקולסון עם רוטב רום חמאה, חמוצים לחם וחמאה, ו חמוצים לחם וחמאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים מלפפונים, בצל, מלח כבישה, ושום בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מניחים מספיק קרח סדוק על גבי תערובת מלפפון כדי לכסות על ידי לפחות 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
3
מכסים את הסיר במכסה ומקררים 3 עד 12 שעות.
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
מסננים את כל הנוזל מהתערובת. השליכו את כל חתיכות הקרח שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
5
הסר את השום ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
6
מביאים את הסוכר, חומץ, זרעי חרדל, כורכום וזרע סלרי לרתיחה בסיר גדול נפרד, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
זרעי סלריזרעי סלרי
כורכוםכורכום
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
7
מוסיפים את תערובת המלפפון והבצל; חוזרים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים בבית מבשלים עד מלפפונים ובצל רכים, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
8
לעקר את הצנצנות ואת העפעפיים במים רותחים לפחות 5 דקות. לארוז את תערובת מלפפון ובצל לתוך צנצנות חם, מעוקר, מילוי צנצנות בתוך 1/2 אינץ ' של החלק העליון. הפעל סכין או מרית דקה סביב הקרביים של צנצנות לאחר שהם התמלאו כדי להסיר כל בועות אוויר. נגב את החישוקים של הצנצנות עם מגבת נייר לחה כדי להסיר כל שאריות מזון. למעלה עם מכסים בורג על טבעות.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
9
מניחים צנצנות בסיר שימורים עם לפחות סנטימטר של מים מכסה את כל הצנצנות ומרתיחים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
10
הסר את הצנצנות מן העציץ ומניח על משטח מכוסה בד או עץ, כמה סנטימטרים זה מזה, עד מגניב. לאחר מגניב, לחץ על החלק העליון של כל מכסה עם אצבע, להבטיח כי החותם הוא חזק (המכסה לא זז למעלה או למטה בכלל). אם יש לך פחית שאינה חותמת, פשוט לתקוע אותו במקרר ולאכול צנצנת שקודם. לאחסן באזור קריר, כהה, ולחכות לפחות 3 שעות לפני הפתיחה.
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר