קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

חמוציות, תפוחים וג'ינג'ר צ' אטני טרי

חמוציות, תפוחים וג'ינג'ר צ' אטני טרי
חמוציות, תפוחים וג'ינג'ר צ' אטני טרי דורש בסביבה 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 214 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 8 . זה עובד טוב כמו תבלין. אם יש לכם תפוח סבתא סמית', צימוקים, שורש זנגבילוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . וזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: חמוציות, תפוחים וג'ינג'ר צ' אטני, המרכיב הסודי (חמוציות): צ'אטני חמוציות עם זנגביל כתום גבישי, ו טרי תאנה וג'ינג'ר Chutney מן החציל.

הוראות

1
מערבבים את החמוציות, צימוקים, סוכר לבן, סוכר חום, קינמון, זנגביל, שיני ומים בסיר. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים על אש נמוכה עד פירות יער להתחיל פופ, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים את הבצל, התפוח והסלרי; ממשיכים לבשל, מערבבים מדי פעם, עד שהתערובת מתחילה להתעבות, 5 עד 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
העברה למכולה וקריר מעט. מקררים בין לילה כדי לאפשר לטעמים לפרוח.