חצילים מזוגגים מיסו (Nasu Miso)
חצילים מזוגגים מיסו (Nasu Miso) נטול גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 229 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך עלי כוסברה, מיסו, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו חציל Nasu Dengaku-Miso מזוגג, חצילים מזוגגים מיסו (Nasu Dengaku), ו חציל מזוגג מיסו יפני (Nasu no Dengaku) (מתכונים דומים).
הוראות
מטאטא מחומם מראש עם מדף 4 ב. ממקור חום.
מחממים שמן במחבת חסינת נשימה על אש גבוהה.
מוסיפים חצילים, בשר בצד למטה, ומבשלים עד שהבשר מתחיל חום ולהתרכך, על 4 דקות.
בקערה קטנה, לשלב מיסו, סוכר, סאקה, פתיתי צ ' ילה. הפוך בצד בשר חצילים למעלה תערובת מברשת על זה. חציל מטגן במחבת עד זיגוג מתחיל חום, על 3 דקות.
מפזרים עלי כוסברה ושומשום.
* חפש מיסו, ממרח סויה מותסס, במעבר המקרר של סעיף התוצרת שלך.