חצילים רומניים מתוקים וחמוצים של סוזן פניגר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סוזן Feniger של מזון הרחוב הרומני מתוק חמוץ חצילים. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 583 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 42 גרם שומן. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון מזרח אירופה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות גשו לסופר וקנו עלי פטרוזיליה וגבעולים, מלח כשר, פלפל קאיין ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו קאיה טוסט מרחוב סוזן פניגר, טוסט הקיה של סוזן פניגר, ו כופתאות התרד האוקראיניות של סוזן פניגר (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים ומשליכים את שני הקצוות של כל חציל, וחותכים אותם לאורכו לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מניחים את הפרוסות על תבנית אפייה, ומפזרים את שני הצדדים עם מלח 3 כפות. להפריש במשך 20 דקות, כך המלח ימשוך חלק מהמים מן החצילים. לאחר מכן לטף את החצילים יבש עם מגבת צלחת.
שים את שמן הזית, שום, בצל ירוק, פטרוזיליה, קאיין, הנותרים 1/2 כפית מלח במעבד מזון, ו מחית עד צורות משחה חלקה (זה יהיה דומה פסטו).
מורחים בנדיבות על כל הצדדים של פרוסות החצילים.
במחבת sauté גדול להגדיר מעל חום בינוני-גבוה, חום 2 כפות שמן קנולה.
מוסיפים מספיק פרוסות חצילים כדי לכסות את תחתית המחבת, ומבשלים עד שהם משחימים משני הצדדים ומבושלים דרך, 2 עד 3 דקות לכל צד.
מעבירים את החצילים למגש או לצלחת. חזור על תהליך זה עם פרוסות החצילים שנותרו, הוספת 2 כפות שמן עבור כל אצווה.
חותכים את החצילים המבושלים לרצועות 1 אינץ ' רחב.
בסיר להגדיר על חום בינוני, לשלב את העגבניות, חומץ, וסוכר חום. תבשיל במשך 12 דקות או עד העגבניות להתחיל פירוק.
מוסיפים את רצועות החצילים ומערבבים יחד. להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות, עד רוב הנוזל כבר מבושל.
הסר מהחום ומגיש, או צמרמורת. מנה זו עשויה להיות מוגשת חם או קר.