חציל ברוטב מיסו
חציל עם רוטב מיסו עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 88 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. אם יש לך חצילים, מים, מיסו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: חציל אפוי ברוטב מיסו, Nasu Dengaku (חציל בגריל עם רוטב מיסו מתוק), ו ספגטי חצילים קלוי עם רוטב חמאה חום מיסו.
הוראות
מלח שני הצדדים של סיבובים חצילים ומניחים במסננת במשך 30 עד 60 דקות. לשטוף. ללטף כל פרוסה יבשה עם מגבות נייר.
מברשת גיליון עוגיות עם 1 כפית שמן זית.
מניחים את החצילים בשכבה אחת על הסדין ומברישים צמרות עם 2 כפיות שמן זית שנותרו.
סיבובים צלוי במשך 7-10 דקות עד מבושל דרך ושחמה. (אין צורך להעיף אותם.)
להקציף בחומץ, זנגביל, ומיץ ליים.
רסס רוטב על חצילים ומקשטים עם בצל ירוק.