קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות16
ציון בריאות4
מגזין

טאפאס טורטיה

טאפאס טורטיה
אם ברצונך להוסיף עוד אירופה מתכונים לרפרטואר שלך, טאפאס טורטייה עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. מתאים ל-16 מנות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 88 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לך שמן זית, בצל, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הרבה אנשים באמת אהבו את המתאבן הזה. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 444 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, וכל 30 דיאט. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו טאפאס ביצה מרוסק פטריות (טאפאס דה Setas con Huevo), מלפפון טאפאס, ו מגש טאפאס.

הוראות

1
מחממים תנור למאוורר 180c / קונבנציונאלי 200C / גז
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת. טיפ בצל ותפוחי אדמה ומטגנים בעדינות במשך 20 דקות עד שתפוחי האדמה רכים, הופכים לעתים קרובות, מוסיפים שום ופלפלים במשך 5 הדקות האחרונות. עצה לתוך קערה גדולה, עונה מגניב במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מערבבים את הביצים, פתיתי צ ' ילי ופטרוזיליה. השאירו לשבת במשך 5 דקות, ואז לשים פח מרובע 20cm nonstick בתנור כדי להתחמם. לאחר 5 דקות, להסיר פח ומברשת עם שמן. יוצקים את תערובת הביצים וחוזרים לתנור.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
4
לבשל במשך 15-20 דקות. (בדוק שלה מוכן על ידי לחיצה על החלק העליון בקלילות. אם זה עדיין נוזל, לחזור לתנור במשך כמה דקות.) לאחר מבושל, להסיר ולהשאיר להתקרר במשך 5 דקות, ואז להפוך את הלוח.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
5
חותכים לריבועים ומגישים.