טאקו דגים עם מלפפון להתענג
אם יש לכם טורטיות תירס, מלפפון, מלח ופלפל כשרים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו דגים מתובלים עם מלפפון להתענג, טאקו דגים בגריל עם עגבניות-תבלין בצל ירוק, ו סלסה מלפפון: מושלם טאקו דגים (מתכונים דומים).
הוראות
גריל חום גבוה; גריל שמן. מתבלים את הדג עם כוסברה, כפית מלח, כפית פלפל וגריל עד מבושל דרך, 1 עד 2 דקות לכל צד. לפרוץ pieces.In קערה בינונית, לזרוק את צנוניות מלפפון עם מיץ לימון, שמן, כפית כל מלח ופלפל.
מגישים את הדגים טורטיות עם מלפפון להתענג, כוסברה, שמנת חמוצה, פלחי לימון.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו]()
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.