טאקו דה אלמרה
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים מקסיקניים, כך לתת טאקו דה Alambre לנסות. מתאים ל-32 מנות. מנה אחת מכילה 168 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. אם יש לכם מלח, גבינת מונטריי ג'ק, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. . החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו טאקו עם חזיר ברוטב ירוק (טאקו דה סרדו en סלסה ורדה), טאקו בשר בקר עם רוטב אבוקדו (טאקו דה קרנה קון סלסה דה Aguacate), ו טאקו נזיד בקר קוריאני (הידוע גם כגרסה שלי לטאקו צלעות קצרות של קוגי ברביקיו) (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה, ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד משחימים באופן שווה, כ -10 דקות.
מסננים את פרוסות הבייקון על צלחת מרופדת בנייר מגבת, המזמינה שומן במחבת. קרמבל את רצועות הבייקון פעם אחת מגניב.
בינתיים, חום 1 כף שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני. מערבבים את הבצל, שום, פלפלים חלפיניו; לבשל ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות. להגדיל את החום בינוני גבוה, ומערבבים בשר טחון; מתבלים במלח ופלפל. מבשלים ומערבבים עד בשר טחון מתפורר וכבר לא ורוד, 10 עד 12 דקות.
לגרד את תערובת הבשר למחבת של שומן חזיר. פורסים את הבייקון לתוך הבשר ומערבבים עד לשלב יסודי. שמור על חום נמוך.
חום 1 כף שמן זית במחבת נקייה מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מניחים טורטייה לתוך המחבת, ומניחים כף נדיבה של מילוי הבשר על החצי התחתון של טורטייה. מבשלים עד בועות מתחילות להיווצר בטורטיה, ואז לקפל על הבשר. המשך לבשל עד הטאקו הוא פריך קל השחמה בכל צד, 1 עד 2 דקות בסך הכל. חזור עם שאר הטורטיות ותערובת בשר. למעלה טאקו עם עגבניות חתוכות לקוביות וגבינת מונטריי ג ' ק גרוסה לשרת.