טאקו הדר
טאקו הדר המתכון מוכן תוך כ 10 דקות, והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן, וטבעוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 113 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא שמן זית, חמוציות, אבוקדו האס, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : טאקו דג הדר, טאקו שרימפס הדר, ו טאקו דג הדר.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
לעבד את מיץ ליים, גרידה, אבוקדו, מלח ופלפל במעבד מזון מיני עד חלקה. בהדרגה להוסיף את השמן עד emulsified. מתבלים את הרוטב, לפי הטעם, עם מלח ופלפל נוספים.
באמצעות סכין קילוף ועובד על קערה גדולה כדי לתפוס את המיץ, להסיר את הקליפה ואת הדגש הלבן מן התפוזים.
חותכים בין הממברנות כדי להסיר את המקטעים ישירות לתוך הקערה. לסחוט כל מיץ עודף מן הממברנות ישירות לתוך הקערה ולהשליך את הממברנות.
מוסיפים את גרגיר הנחלים והאוכמניות המיובשות. לזרוק עם מיץ תפוזים העונה עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
מורחים 1 בצד של פרוסות jicama עם קצת רוטב. באמצעות פרוסות jicama כפי שהיית טורטייה, למקם את סלט גרגר הנחלים במרכז כל פרוסת jicama ולקפל כדי להכין טאקו.
הערה של קוק: ההלבשה יכול להתבצע גם ביד. השתמש במזלג כדי לרסק את האבוקדו עד חלקה ולהוסיף גרידת סיד ומיץ.
לטאטא כל הזמן, טפטוף בשמן עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.