טאקו עוף רך עם בצל מטוגן ותפוחים
טאקו עוף רך עם בצל מטוגן ותפוחים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 435 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו בצל, חמאה, תפוח של סבתא סמית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו פירה בטטות, צלעות חזיר עם רוטב סיידר, תפוחים מבושלים ובצל, עוף מוקפץ עם תפוחים, ו טאקו עוף רך (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מפזרים את העוף באופן שווה עם מלח, אגוז מוסקט ופלפל.
מוסיפים עוף למחבת; מטגנים 7 דקות או עד הזהב.
הסר את העוף מן המחבת; להתחמם.
ממיסים חמאה במחבת על אש בינונית.
מוסיפים בצל; מבשלים 4 דקות או עד רך, ערבוב לעתים קרובות.
הוסף תפוח; לבשל 6 דקות או עד הזהב, ערבוב לעתים קרובות.
להוסיף שום; לבשל 30 שניות, ערבוב כל הזמן. להחזיר עוף למחבת; לבשל 2 דקות או עד מחומם היטב, ערבוב לעתים קרובות.
טורטיות חום על פי הוראות החבילה. סדר 1/2 תערובת עוף כוס באופן שווה על כל טורטייה.