טארטלטים של פרנג'יפן אגוזי מלך ובננה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל Frangipane אגוז ו Tartlets בננה. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 665 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 42 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו את כל קמח המטרה, מלח, בצק עלים, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: Tartlets Frangipane פטל, גאלט דובדבן שחור ופטל עם אגוז Frangipane וג'ינג'ר, ו קלפי אגוז.
הוראות
מערבבים את החומרים הראשונים 4 במעבד עד אגוזים הם הקרקע דק. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח חמאה, 5 כפות סוכר, וסוכר חום בקערה עד מעורבב. הכה בביצים, ואז תערובת אגוז טחון. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.)
מרדדים כל גיליון מאפה על משטח מקומח קלות לכיכר 10 אינץ'. באמצעות צלחת בקוטר 5 אינץ ' כמדריך, לחתוך 4 סיבובים מכל ריבוע. באמצעות קצה של סכין קטנה, ציון 4 אינץ 'קוטר המעגל במרכז כל סיבוב 5 אינץ' (לא לחתוך לחלוטין דרך מאפה). מרכז פירס 4 אינץ ' ביסודיות עם מזלג.
מניחים סבבי מאפה על תבנית אפייה גדולה. צמרמורת עד קר מאוד, לפחות 1 שעה עד 1 יום.
מורחים 2 1/2 כפות frangipane מעל מרכז 4 אינץ ' של כל עגול מאפה (שמורת הנותרים frangipane לשימוש נוסף). סדר אליפסות בננה דקורטיבי על frangipane.
מפזרים בננות על כל טארט עם 1 כפית סוכר.
אופים עד מאפה הוא זהב עמוק ובננות להתחיל חום, כ 25 דקות.
מברשת בננות עם ריבת משמש חמה. מנפים אבקת סוכר על טארטלים.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.