טארט אגס כפרי עם ריזלינג קציר מאוחר
טארט אגס כפרי עם ריזלינג הקציר מאוחר עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 341 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. לך לחנות ותביא את ריזלינג, אגסים, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: בסוף הקציר ריזלינג סורבה עם פירות יער, טארט אגס כפרי, ו טארט אגס כפרי.
הוראות
מערבבים קמח, סוכר ומלח במעבד עד בשילוב.
להוסיף חמאה; באמצעות / כיבוי פונה, לחתוך עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מוסיפים חלמון ביצה ויין; באמצעות / כיבוי פונה, לערבב רק עד טופס גושים לחים. לאסוף בצק לכדור; לשטח לדיסק. לעטוף פלסטיק צמרמורת לפחות 40 דקות עד 2 ימים.
מתלה מיקום במרכז התנור וחימום מראש עד 191°.
מרדדים בצק בין 2 גיליונות נייר קלף לסיבוב 12 אינץ'.
הסר גיליון עליון של קלף והעביר בצק, עם קלף תחתון, לגיליון אפייה מעוטר.
מניחים פרוסות אגס, 1 כף סוכר, וקמח בקערה גדולה; לזרוק לשלב. תערובת אגס כפית לתוך מרכז הבצק, משאיר 1 1/2 אינץ ' הגבול. באמצעות קלף כסיוע, מקפלים את הקצה החיצוני של הבצק על קצה המילוי.
אופים עד אגסים במכרז, על 20 דקות.
בינתיים, להרתיח 1 כוס יין, 1/2 כוס מים, ונותר 1/2 כוס סוכר בסיר בינוני עד סירופ מצטמצם 1/2 כוס, כ 10 דקות.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-325 ° F.
טפטוף חצי סירופ על מילוי. המשיכו לאפות טארט עד שמיצים מבעבעים בעובי, בערך 20 דקות. מגניב.
להקציף 2 כפות יין לתוך סירופ הנותרים.