קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

קונפי רגלי ברווז

קונפי רגלי ברווז
Confit רגלי ברווז יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 1841 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 185 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו שומן ברווז שניתנו, עלי מפרץ טורקי, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. וזה לא כל כך מרהיב. נסו קונפי רגלי ברווז, קונפי רגלי הברווז של אן, ו רגלי ברווז מטוגנות ושד ברווז מטוגן (מתכונים דומים).

הוראות

1
בשר טחון ומחית 4 שיני שום למשחה עם קמצוץ של מלח כשר. מערבבים יחד להדביק, מלח כשר (1/4 כוס), טימין, quatre épices, שאלוט, ועלי דפנה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
בשר טחוןבשר טחון
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מוסיפים רגלי ברווז וזורקים למעיל, ואז מרינדה, מכוסה ומקורר, לפחות 1 יום עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
3
לנגב את המרינדה עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
4
לקצץ 1/4 אינץ ' מהחלק העליון של ראש שום, ואז מקל 2 שיני שלמה לתוך הראש. ממיסים שומן ברווז בסיר כבד גדול רחב על אש נמוכה, ואז מבשלים ראש שום ורגלי ברווז, חשוף, מעל חום נמוך עד שומן רושם כ 88°, על 1 שעה. המשך לבשל ברווז, שמירה על טמפרטורה של 190 עד 210 ° F, עד איסוף עץ מחליק בקלות לתוך הירכיים, 2 עד 3 שעות יותר.
מרכיבים שתצטרך
ציפורן שלמהציפורן שלמה
רגל ברווזרגל ברווז
שומן ברווזשומן ברווז
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
להעביר ברווז עם כפית מחוררת לקערה גדולה (שומר שום לשימוש אחר אם תרצה בכך). לאט לשפוך שומן ברווז דרך מסננת בסדר רשת לתוך חרס גדול או קערה עמוקה, משאיר כל נוזל מעונן או מיצי בשר בתחתית הסיר, ואז לשפוך שומן מתוח על רגלי ברווז כדי לכסות על ידי 1 אינץ'. (במידת הצורך, לקצר את עצמות מקל תיפוף 1 עד 2 אינץ ' באמצעות סכין כבד גדול כדי להתאים את הרגליים בחוזקה יותר בקערה.) מגניב לטמפרטורת החדר, על 2 שעות, ואז להירגע, מכוסה, לפחות 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
רגל ברווזרגל ברווז
שומן ברווזשומן ברווז
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
ברווז שלםברווז שלם
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
ממש לפני ההגשה, להסיר ברווז מן השומן (שומן מילואים לשימוש אחר, כגון טיגון), גירוד את רוב השומן, ואז לבשל, צד העור למטה, במחבת nonstick כבדה גדולה מעל חום נמוך, מכוסה, עד העור הוא פריך ברווז מחומם דרך, 15 עד 20 דקות
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
רגלי ברווז ניתן להתקרר בשומן עד 3 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז