מתכון זה מן מתכונים פשוט דורש חמאה, בערך גבינה שוויצרית gruyère, שמן זית כתית מעולה, טימין. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו טארט בצל כפרי, תפוח אדמה כפרי וטארט בצל מקורמל, ו תאנה כפרית, בצל & אגס טארט (מתכונים דומים).
הוראות
1
הכן את הבצק: אם אתה עושה קרום מאפס, להכין את הבצק ולתת לו להתקרר במקרר בזמן שאתה מבשל את הבצל.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
2
כדי להכין את הבצק, לטאטא את הקמח והמלח יחד בקערה גדולה.
רוזה מבעבעת ויין מבעבע הם הבחירה העליונה שלי לטארט בצל. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Ruffino Sparkling rosé. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.