טארט פטל תפוחים עם פירורים
טארט פטל תפוחים עם פירורים לוקח בערך 55 דקות מתחילתו ועד סופו. תמורת $1.37 למנה , אתה מקבל קינוח שמגיש 2. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 1 גרם חלבון , 3 גרם שומן , ובסך הכל 233 קלוריות . למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. גשו לסופר וקנו פטל, סוכר חום, סוכר ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. עם ציון של 26% , המנה הזו לא כל כך יוצאת דופן. מתכונים דומים: בקלה בציפוי פירורי לחם , מיני טארט תפוחים מתובל עם שוקולד וקאפקייקס פטל עם ציפוי פטל .
הוראות
בקערה מערבבים את הפטל והתפוח. בקערה קטנה מערבבים את הסוכר, הטפיוקה, הקינמון ואגוז המוסקט.
מפזרים מעל תערובת תפוחים; לזרוק בעדינות לציפוי אחיד.
מניחים לעמוד במשך 15 דקות.
מחלקים בצק פאי לשניים ומגלגלים כל חצי ל-7 אינץ'. מַעְגָל.
מעבירים את המאפה לשני 4 אינץ' לא משומנים. תבניות טארט מחורצות עם תחתית הסרה. לקצץ מאפה אפילו עם קצה. כף תערובת פטל לקליפות בצק.
לציפוי מערבבים בקערה קמח וסוכר חום.
חותכים פנימה חמאה עד לקבלת תערובת פירורית.
אופים בחום של 375 מעלות למשך 35-40 דקות או עד שמבעבע.