טארט צדפות
Tartlets צדפות הוא pescatarian מתאבנים. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 97 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. אם יש לכם חלב, צדפות shucked, גבינת parmigiano-רג'יאנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. נסו ג'ון דורי Oyster Bar Oyster Pan Roasty with Uni Butter Crostini, טארט לחם, טארט לחם מהיר עם גבינת תפוחי אדמה, ו טארט תאנים (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן, להמיס את החמאה על חום גבוה בינוני. מערבבים את הקמח, ואז לטאטא בחלב עד חלקה. להביא לרתיחה, להקציף. מערבבים את הבצל ואת עלה דפנה ומבשלים על אש נמוכה, לטאטא, עד לא טעם floury נשאר, 10 דקות. לעבור דרך מסננת גסה להגדיר מעל קערה קטנה; להשליך את עלה דפנה. מערבבים את חזרת ומתבלים במלח ופלפל. לחץ על חתיכת פלסטיק לעטוף על הרוטב.
בקערה קטנה, לשלב את panko וגבינה ומערבבים בשמן זית. מסדרים את פגזי הפילו על תבנית אפייה מעוטרת.
מניחים צדפה בכל צדפה. כפית על 1 כפית של רוטב חזרת לתוך כל פגז, ומפזרים את תערובת panko על גבי.
אופים בשליש העליון של התנור במשך כ -10 דקות, עד חם לאורך ופריך על גבי.