קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות10
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארט קראמבל פטל

טארט קראמבל פטל
טארט קראמבל פטל הוא צמחוני ומספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יש קינוח זה 423 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן למנה. אם יש לכם שקדים, מי קרח, קיצור ירקות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 35%. נסו טארט קראמבל פטל, טארט קראמבל פטל, ו טארט קראמבל פטל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד קמח, חמאה, קיצור ומלח בקערה עם קצות האצבעות שלך או בלנדר מאפה (או דופק במעבד מזון) רק עד שהתערובת דומה לארוחה גסה עם כמה גושי חמאה קטנים (בערך בגודל אפונה).
מרכיבים שתצטרך
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
להעביר 2 תערובת כוסות לקערה ולטפטף 4 כפות מים קרח באופן שווה על זה (מילואים הנותרים תערובת). מערבבים בעדינות עם מזלג עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
לסחוט קומץ קטן של בצק: אם זה לא מחזיק יחד, להוסיף יותר מי קרח 1/2 כף בכל פעם, ערבוב עד משולב. (לא overwork בצק, או מאפה יהיה קשה.)
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
4
להפוך את הבצק על משטח עבודה ולחלק ל 4 מנות. עם העקב של היד שלך, למרוח כל חלק פעם או פעמיים בתנועה קדימה כדי לעזור להפיץ שומן. לאסוף את כל הבצק יחד עם מגרדת מאפה ולחץ לכדור, ואז לשטח לתוך דיסק 5 אינץ'. אם הבצק דביק, אבק קלות עם קמח נוסף. דיסק לעטוף בניילון נצמד וצינה עד המשרד, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1
מוסיפים שקדים וסוכר לתערובת בצק שמורה בקערה ומשפשפים יחד עד שייווצר גושים גדולים.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מניחים תבנית אפייה גדולה על מתלה התנור בשליש התחתון של התנור ומחממים את התנור ל-375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מרדדים דיסק של בצק לתוך מלבן 14 על ידי 13 אינץ ' על משטח מקומח קלות עם סיכה מתגלגלת מקומטת קלות. התאמה למחבת טארט לקצץ בצק עודף, עוזב 1/2 אינץ ' overhang, ולאחר מכן לקפל את הבליטה תחת מאפה ולחץ על שפת המחבת כדי לחזק קצה. ממלאים פגז עם פירות יער ומפזרים באופן שווה עם ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
אופים טארט במחבת על תבנית אפייה עד ציפוי וקרום הם זהובים ומילוי מבעבע, על 55 עד 60 דקות (כיסוי רופף עם גיליון נייר לאחר 30 דקות כדי למנוע overbrowning). מגניב במחבת על מתלה 20 דקות, ולאחר מכן להסיר את הצד של מחבת טארט מגניב לחלוטין, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף