קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארט שמנת ליים עם קרום חמאה

טארט שמנת ליים עם קרום חמאה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל קרמי ליים טארט עם קרום חמאה קצר. מתאים ל-8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 401 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו מיץ ליים, ביצים, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות מתכונים דומים: טארט הדרים עם קרום חמאה, טארט ריבס עם קרום חמאה קצר, ו עוגת לימון עם קרום חמאה.

הוראות

1
הכן את הקרום: בקערה של קמח דופק מעבד מזון, ממתקים סוכר ומלח עד משולב היטב ואחיד במרקם.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את החמאה וחלמון ביצה פועם עוד כמה פעמים עד שהתערובת מתפוררת וגסה. טופס בצק לתוך דיסק 3/4 אינץ', לעטוף אותו פלסטיק צמרמורת לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
3
מעבירים את הבצק הצונן למשטח עבודה מקורר קלות. השתמש מערוך מקור קל לגלגל את הבצק לתוך סיבוב 12 אינץ'. בזהירות להעביר את הבצק למחבת טארט 10 אינץ ' עם תחתית נשלפת. לקצץ את הקצוות בצורה מסודרת. צינה לפחות 30 minutes.In בינתיים, למקם את מתלה התנור בעמדה מרכזית.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מחממים את התנור ל 350 מעלות f. קו פגז מקורר עם קלף ולמלא עם משקולות עוגה, אורז גלם, או שעועית יבשה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
אופים על המדף האמצעי עד הקצה הוא זהב חיוור, על 20 דקות. בזהירות להסיר קלף ומשקולות. המשך לאפות עוד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר לחלוטין במחבת על מתלה. הפחת את טמפרטורת התנור ל-300 מעלות F. הכן את המילוי: בקערה גדולה השתמש במקצף כדי לנצח 6 ביצים עד משולב היטב וקציפתי.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים את השמנת, סוכר מגורען, גרידת ליים ומיץ ליים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
8
להקציף עד רק בשילוב.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
הנח את קליפת הטארט על תבנית אפייה מעוטרת.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
10
יוצקים שלושה רבעים של תערובת המילוי לתוך פגז. בזהירות להעביר את הטארט ואת תבנית האפייה על המדף האמצעי של התנור.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
יוצקים הנותרים מילוי לתוך פגז. אולי לא תשתמש בהכל.
12
אופים טארט עד סט בקושי אבל עדיין מתנדנד במרכז, כ -40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
הסר מהתנור ולאפשר את הטארט להתקרר לחלוטין במחבת טארט על המדף, ואז להירגע, מכוסה, עד קר, לפחות 2 שעות. להחזיר לטמפרטורת החדר כדי לשרת.
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
14
מקשטים עם פרוסות לימון, אופציונלי.
מרכיבים שתצטרך
פרוסת לייםפרוסת ליים