קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארט שמנת ליים עם קרום חמאה

טארט שמנת ליים עם קרום חמאה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל קרמי ליים טארט עם קרום חמאה קצר. מתאים ל-8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 401 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו מיץ ליים, ביצים, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות מתכונים דומים: טארט הדרים עם קרום חמאה, טארט ריבס עם קרום חמאה קצר, ו עוגת לימון עם קרום חמאה.

הוראות

1
הכן את הקרום: בקערה של קמח דופק מעבד מזון, ממתקים סוכר ומלח עד משולב היטב ואחיד במרקם.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים את החמאה וחלמון ביצה פועם עוד כמה פעמים עד שהתערובת מתפוררת וגסה. טופס בצק לתוך דיסק 3/4 אינץ', לעטוף אותו פלסטיק צמרמורת לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
3
מעבירים את הבצק הצונן למשטח עבודה מקורר קלות. השתמש מערוך מקור קל לגלגל את הבצק לתוך סיבוב 12 אינץ'. בזהירות להעביר את הבצק למחבת טארט 10 אינץ ' עם תחתית נשלפת. לקצץ את הקצוות בצורה מסודרת. צינה לפחות 30 minutes.In בינתיים, למקם את מתלה התנור בעמדה מרכזית.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מחממים את התנור ל 350 מעלות f. קו פגז מקורר עם קלף ולמלא עם משקולות עוגה, אורז גלם, או שעועית יבשה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
אופים על המדף האמצעי עד הקצה הוא זהב חיוור, על 20 דקות. בזהירות להסיר קלף ומשקולות. המשך לאפות עוד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר לחלוטין במחבת על מתלה. הפחת את טמפרטורת התנור ל-300 מעלות F. הכן את המילוי: בקערה גדולה השתמש במקצף כדי לנצח 6 ביצים עד משולב היטב וקציפתי.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את השמנת, סוכר מגורען, גרידת ליים ומיץ ליים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
8
להקציף עד רק בשילוב.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
9
הנח את קליפת הטארט על תבנית אפייה מעוטרת.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
10
יוצקים שלושה רבעים של תערובת המילוי לתוך פגז. בזהירות להעביר את הטארט ואת תבנית האפייה על המדף האמצעי של התנור.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
יוצקים הנותרים מילוי לתוך פגז. אולי לא תשתמש בהכל.
12
אופים טארט עד סט בקושי אבל עדיין מתנדנד במרכז, כ -40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
הסר מהתנור ולאפשר את הטארט להתקרר לחלוטין במחבת טארט על המדף, ואז להירגע, מכוסה, עד קר, לפחות 2 שעות. להחזיר לטמפרטורת החדר כדי לשרת.
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
14
מקשטים עם פרוסות לימון, אופציונלי.
מרכיבים שתצטרך
פרוסת לייםפרוסת ליים