קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

טארט תפוחים צרפתי (טארט דה פומס א לה נורמנדה)

טארט תפוחים צרפתי (טארט דה פומס א לה נורמנדה)
טארט תפוחים צרפתי (טארט דה פומס א לה נורמנדה) יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מכין 8 מנות עם 256 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -16 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה הוא זול מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 40 דקות. אם יש לכם ברנדי תפוחים, קמח, שקדים טחונים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך את כולםמתכונים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. עם כפית ציון 15%, המנה הזו לא כל כך גדולה. מתכונים דומים: טארט או פומס: לה פרנגיפן (טארט תפוחים צרפתי), מחזורי תפוחים צרפתיים (צ'אוסונס או פומס), ו טארט או אבריקוטים-טארט משמש צרפתי מזוגג עם שקדים.

הוראות

1
בקערה בינונית מערבבים יחד 1 1/3 כוסות קמח ומלח.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים את החמאה, 1 חלמון ביצה ומים, ומערבבים עד שהתערובת יוצרת פירורים גדולים. אם הוא יבש מכדי ללחוץ חופן יחד, מערבבים פנימה עוד מים. לחץ על הבצק לכדור, ועטוף בניילון. משטחים מעט, ומכניסים למקרר למשך 30 דקות לפחות, או עד שהם יציבים. חלק זה יכול להיעשות עד שלושה ימים מראש.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
3
להכנת הפרנגיפן, שמנת יחד את החמאה ו 1/2 כוס סוכר בקערה בינונית עד שהיא בהירה ורכה. מערבבים בהדרגה את הביצה ואת יתרת החלמון בזה אחר זה. מערבבים פנימה את ברנדי התפוחים. מערבבים 2 כפות קמח לשקדים הטחונים, ואז מערבבים לבלילה. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
ברנדי תפוחיםברנדי תפוחים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מרדדים את בצק המאפה לעיגול בגודל 12 אינץ ' על משטח מקומח קלות. מקפלים באופן רופף לרבעים, ומרכז את הנקודה בתבנית טארט או פאי בגודל 10 אינץ'. לפתוח בצק, ולחץ לתוך התחתונה ומעלה את הצדדים. זין עם מזלג בכל רחבי, חליל את הקצוות. מחזירים מאפה למקרר לצינון עד שהוא יציב.
מרכיבים שתצטרך
בצק מאפהבצק מאפה
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
5
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
מניחים תבנית אפייה בתוך התנור בזמן שהוא מתחמם מראש.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
כף את הפרנגיפן למאפה המצונן, והתפשט לשכבה אחידה. מסדרים את פרוסות התפוח בתבנית ספירלית חופפת. כל פרוסה צריכה להיות קצה אחד לחוץ לתוך הפרנגיפן עד שהוא נוגע בסיס מאפה, ולאחר מכן חופפים את הפרוסה הקודמת. התחל בקצה החיצוני ועבוד לכיוון המרכז.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
8
מניחים את צלחת הפאי על גבי תבנית האפייה בתנור שחומם מראש.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
אופים 15 דקות, או עד שהמילוי מתחיל להשחים. הפחיתו את טמפרטורת התנור ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
אופים עוד 10 דקות ואז מפזרים סוכר מעל החלק העליון של הטארט. מחזירים לתנור לעוד 10 דקות, או עד שהסוכר מתקרמל מעט.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
מצננים את הטארט על רשת. זמן קצר לפני ההגשה, לחמם את ג ' לי משמש.
מרכיבים שתצטרך
גבינת טאלג'יו, קצוצהגבינת טאלג'יו, קצוצה
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
12
הוסף מעט מים במידת הצורך כדי להפוך אותו לעקביות נוזלית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
13
מברישים על הטארט לקבלת ברק נחמד.