טבעות בצל פריכות, קטשופ מתובל
טבעות בצל פריך, קטשופ מתובל דורש בערך 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 269 קלוריות. מתכון טבעוני זה מגיש 6 . אם יש לכם חרדל קרקע אבן, sriracha, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 32% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: טבעות בצל פריכות, קטשופ מתובל, טבעות בצל כפולות טבל פריך, ו טבעות בצל המלכה חלב-טבעות בצל טריות כל יום.
הוראות
עבור קטשופ מתובל: בקערה, להקציף יחד קטשופ, חרדל ו Sriracha, ערבוב טוב. ואז לקרר עד הגשה.
לטבעות הבצל: מחממים מטגן עמוק ל 375 מעלות F עם שמן צמחי או בוטנים, מחכה עד מחומם. לאחר מכן, לנקז את מי הקרח מן הבצל לחתוך, להבטיח את המים סחוט. הבא, בקערה, למזג את הקמח, מלח ופלפל, ערבוב טוב. ואז להוסיף שליש הבצלים.
מערבבים את הבצל היטב, הקש על קמח עודף ולאחר מכן להוסיף את הטיגון, בישול עד פריך, על 2 דקות. לאחר הסרת, לאפשר לנקז עודפי שמן על מגבות נייר. חזור עם הבצלים הנותרים.