טווחי צ'ילי ירוקים עם מיונז צ' יפוטלה, שרימפס וסלט אננס
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל טווחים צ'ילי ירוק עם מיונז צ' יפוטלה, שרימפס, וסלט אננס. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 496 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. גשו לסופר וקנו מלח, כוסברה, בצל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: כריך שרימפס חריף עם מיונז אבוקדו צ'יפוטלה, כריך שרימפס קלוי חריף עם מיונז אבוקדו צ'יפוטלה, ו צ'יפוטלה צלוי טאקו חזיר עם סלט כרוב אדום ואננס סוכר חום.
הוראות
1
כדי להכין מיונז, להסיר 1 כפית רוטב adobo מן פחית; להזמין רוטב צ ' ילי הנותרים לשימוש נוסף.
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
18
מקום 4 טווחים במחבת; לבשל 5 דקות או עד השחמה. חולצות מעייל קלות של sopes עם ספריי בישול. הפוך; לבשל 5 דקות או עד השחמה. חזור על הנוהל עם שאריות נפט ושק.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
19
מניחים על 1 כוס סלט על כל אחד 4 צלחות. סדר 2 טווחים על כל צלחת. באמצעות כפית מחוררת, כף 2 כפות שעועית פינטו על כל sope; העליון כל אחד עם 2 שרימפס. כפית 1 כפית מיונז על כל sope. מחלקים את רצועות poblano באופן שווה בין מנות.
צ ' ילי עובד ממש טוב עם קאווה, גרנאש ושיראז. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. Masia Puigmolto יכול Xa לברוט קאווה עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.