טונה, חומוס, שומר וסלט כתום
טונה, חומוס, שומר, וסלט כתום דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 490 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לך תפוזי טבור, פלפל טרי טחון, פלפל jalapeño, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית מתכונים דומים: סלט טונה צרוב שומר כתום, טונה בריאה קלות עם זיתים, כתום ושומר מגולח, ו סלט שומר וחומוס.
הוראות
בקערת זכוכית גדולה או נירוסטה, להקציף יחד את מיץ לימון, חרדל, מלח ופלפל.
מוסיפים את השמן לאט, מקציפים.
בכוס בינונית או קערת נירוסטה, לשלב את הטונה וחומוס. מערבבים בעדינות 1/4 כוס של ההלבשה.
באמצעות סכין נירוסטה, לקלף את התפוזים עד הבשר, הסרת כל החיקוי הלבן.
חותכים את החלקים מן הממברנות ולהניח בצד. לסחוט 2 כפות של מיץ מן הממברנות לתוך ההלבשה הנותרים.
מוסיפים את הטונה וחומוס, סעיפים כתומים, חסה, שומר, בצל, חלפיאו וכוסברה לרוטב וזורקים בעדינות.
המלצת יין: במקום ריזלינג מסורתי יותר, ללוות טונה זו עם Pfalz sptlese עשוי scheurebe. היין פראי, אפילו ניחוחות אקזוטיים של אשכוליות, קליפת תפוז, מינרלים ופלינט יהיו הפתעה נעימה והרמונית.
יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים
מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם בחירה מצוינת לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. המרלו של דריוש עם 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 69 דולר לבקבוק.
![מרלו עם חתימה של דריוש]()
מרלו עם חתימה של דריוש
עונת הגידול המתונה של שנת 2008 הניבה כמויות קטנות של מרלו בוגר ומרוכז מאוד. היין שנוצר מציע פרופיל של פירות כהים צפופים, אקספרסיבי-פטל שחור, דובדבן ותאנה מיובשת הנתמך על ידי ליבה הדוקה של קקאו כהה, שוש וקולה. טאנינים מתוקים ועסיסיים מוסיפים מורכבות טקסטורלית, בעוד שגימור יפה וארוך חושף הערות של רוזמרין, קינמון וקרקר גרהם. תערובת: 90% מרלו, 5% קברנה סוביניון, 5% קברנה פרנק