הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. מתכונים דומים: סלט פסטה טונה ים תיכוני, טונאן ים תיכוני וסלט פסטה, ו פסטה טונה ים תיכונית.
הוראות
1
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, לנקז, ולשטוף עם מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4
2
לטאטא יחד שמן הבא 4 מרכיבים בקערה גדולה. לזרוק עם טונה, פסטה מבושלת, ושאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלת
קלמנטינות, כל אחת
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם הבחירה הראשונה שלי לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. יין אחד אתה יכול לנסות הוא רוברט Mondavi נאפה מרלו. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.