טונה מצופה פלפל עם צ'יפס בתנור ותרד לימון
טונה מצופה פלפל עם צ'יפס בתנור ותרד לימון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 574 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %51 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, זה ... יקר מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. אם יש לך סטייקים טונה, פלפלים, טימין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. נסו פלפל שחור וצ'יפס בתנור ליים, צלעות דבש מצופות וצ'יפס אפוי בתנור עם איולי שומר {אתגר מזונות מרקס}, ו צ'יפס אספרגוס מצופה לימון (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את תפוחי האדמה, 3 כפות שמן, 3/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל בקערה גדולה.
העברה לתבנית אפייה עטופה בשכבה אחת. צלוי, ערבוב פעם אחת, עד חום זהוב, כ -40 דקות. כאשר תפוחי האדמה יש 15 דקות עזבו לבשל, לחמם 1 כף השמן במחבת גדולה על חום בינוני.
מפזרים את הטונה עם 1/2 מלח כפית, פלפל כתוש, ותימין. לבשל, פונה פעם אחת, כדי doneness הרצוי, 2 עד 3 דקות לכל צד עבור בינוני נדיר.
שים את הטונה על צלחות בודדות. לחסל את המחבת ולחמם את השמן שנותר על חום בינוני.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים 2 דקות.
מוסיפים את התרד, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל. לבשל, לערבב, עד שנבל.
מגישים עם טונה, תפוחי אדמה, ופלחי לימון.