טונה עם אורז פילאף
טונה עם פילאף אורז יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 463 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו שמן זית, עירית, מיץ תפוזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: אורז פילאף עם טונאן טרי ועשבי תיבול, Pilaf אורז אגוז אורן (פילאף אורז פיניון), ו אורז ירקות Pilaf בסיר האורז.
הוראות
מניחים את האורז ו 2 כוסות מים בסיר, ולהביא לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום נמוך, ומבשלים 45 דקות.
חום 1 כף שמן זית במחבת מעל חום בינוני. מערבבים בצל, ומבשלים עד רך. מתבלים בקורנית וב-1/4 כפית פלפל. מערבבים בעדינות לתוך האורז המבושל.
מניחים את edamame בסיר נפרד עם מספיק מים כדי לכסות, ולהביא לרתיחה. מבשלים 5 דקות, או עד מכרז.
מחממים את שמן הזית הנותר במחבת. לשפשף טונה עם הנותרים 1/4 כפית פלפל ומלח.
מניחים טונה במחבת, ומבשלים עד doneness הרצוי. להפריש, ולשמור על חם.
מניחים שאלוט במחבת. להגביר את החום גבוה, ויוצקים 3/4 כוס מים. מבשלים עד הנוזל מצטמצם כ 1/2 כוס, ולאחר מכן מערבבים עירית, גרידת תפוזים ומיץ תפוזים. מסדרים דגים מעל האורז טפטוף עם הרוטב לשרת.