טונה צהובה עם בצל ירוק וג'ינג'ר
טונה צהובה עם בצל ירוק וג'ינג'ר עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 300 קלוריות, 43 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. מתאים ל-4 ומחירו 6 מנות.27 דולר למנה. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, שמן זית, בצל ירוק, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הציון הזה מוצק. נסו טונה צהובה עם בצל ירוק וג'ינג'ר, המבורגרים של טונה צהובה עם זיגוג ג'ינג'ר-חרדל, ו כריך סלט טונה צהוב סנפיר (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני מחממים את שמן הזית עד שחתיכת בצל ירוק רוחשת בו. מתבלים את נתחי הטונה במלח ופלפל ומוסיפים אותם בזהירות לסיר; הם צריכים להיות שקועים לחלוטין. מבשלים על אש נמוכה על רתיחה חשופה עד שהטונה רק מבושלת ומזלג המוחדר לדג יוצא בקלות, בערך 7 דקות.
מעבירים את הטונה לצלחת ומכסים בנייר כסף כדי להתחמם.
בסיר קטן מחממים 3 כפות משמן הבישול של הטונה.
מוסיפים את הבצל הירוק והג ' ינג ' ר ומקפיצים על אש נמוכה עד שהבצל הירוק רך, בערך 10 דקות.
מוסיפים את חומץ בלסמי ומבשלים במשך 1 דקה. מערבבים ברוטב סויה וקטשופ ומבשלים בעדינות במשך 1 דקה.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את החמאה לתערובת אחידה. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל.
הגדר 2 חתיכות טונה על כל צלחת. בעזרת כף מחוררת מורחים שכבה של הבצל הירוק על גבי הטונה. כפית את הרוטב על הדג ומגישים.
יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים
יין מרלו, פינו נואר ורוז ' י הם בחירה מצוינת לטונה. אף על פי שלעתים קרובות דגים משויכים ליין לבן, דגים 'בשריים' כמו טונה יכולים בהחלט ללכת עם יין אדום. רוז ' י יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם הטונאן שלך מוכן עם מרכיבים מתאימים יותר יין לבן. אתה יכול לנסות כרמי מוצא מרלו עמק נאפה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -34 דולר לבקבוק.
![כרמי מוצא עמק נאפה מרלו]()
כרמי מוצא עמק נאפה מרלו
מרלו 2006 שלנו הוא לא ביישן, עם גוון נופך עמוק, כהה שלה ניחוחות שופעים של שחור עשירדובדבן, קסיס וציפורן. טאנינים נגישים ומשולבים ממסגרים את הפרי הכהה הנדיבטעמים ומצפים את החיך בקטיפה רכה. הגימור הארוך והפירותי, השרוך בתבליני סתיו,מסתיים עם זינג חמוציות תוססת. "זה יין קלאסי מאוד מבציר מדהים. קחזה, מיילס!"צוחק היינן טום רינאלדי, עם התייחסות לסרט לצדדים.