טונה צרובה בויניגרט ממרח זיתים וארוגולה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל טונה צרובה עם ויניגרט טפנד זיתים ו ארוגולן. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %81 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 3675 קלוריות, 328 גרם חלבון ו 230 גרם שומן. גשו לסופר וקנו בזיליקום, באגט אלכסוני עבה, שמן זית ועוד מספר מצרכים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 24 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו טונה צרובה בויניגרט ממרח זיתים וארוגולה, טונה צרובה בויניגרט ממרח זיתים וארוגולה, ו טונה צרובה במרינדה עם ויניגרט זית שחור (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים טפנד, בצל, בזיליקום, 5 כפות שמן, חומץ, קליפת לימון בקערה בינונית; מתבלים במלח ופלפל.
מברשת בגט פרוסות טונה משני הצדדים עם שמן.
מפזרים טונה עם מלח ופלפל.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
הוסף פרוסות באגט; טוסט עד זהב, 3 עד 4 דקות לכל צד.
מוסיפים טונה לאותו מחבת; מבשלים עד doneness הרצוי, 1 עד 2 דקות לכל צד עבור בינוני נדיר. מחלקים ארוגולה בין 4 צלחות.
חותכים טונה לפרוסות; לסדר על ארוגולה. ממרח זיתים על טונה.
מניחים 2 פרוסות בגט לצד כל ומגישים.
יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים
ניתן לזווג טונה עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. המרלו של דריוש עם 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 69 דולר לבקבוק.
![מרלו עם חתימה של דריוש]()
מרלו עם חתימה של דריוש
עונת הגידול המתונה של שנת 2008 הניבה כמויות קטנות של מרלו בוגר ומרוכז מאוד. היין שנוצר מציע פרופיל של פירות כהים צפופים, אקספרסיבי-פטל שחור, דובדבן ותאנה מיובשת הנתמך על ידי ליבה הדוקה של קקאו כהה, שוש וקולה. טאנינים מתוקים ועסיסיים מוסיפים מורכבות טקסטורלית, בעוד שגימור יפה וארוך חושף הערות של רוזמרין, קינמון וקרקר גרהם. תערובת: 90% מרלו, 5% קברנה סוביניון, 5% קברנה פרנק