טונה צרובה מצופה פימנטון עם סלט ארטישוק חומוס
אם יש לך פילה טונה, פלפל, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב החומוס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות קמח חומוס משמש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו טונה עם שומשום צרוב במחבת, טונה צרובה בשומשום מצופה בטונה, ו שרימפס צרוב עם Pimentón & שרי (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד שמן זית הבא 3 מרכיבים בקערה קטנה.
מעיל טונה עם תערובת שמן, ולצרוב חם (עישון מעט) מחבת ברזל יצוק במשך 1 1/2 עד 2 דקות לכל צד או עד נדיר עד בינוני נדיר.
מגישים מעל סלט ארטישוק חומוס.
יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים
ניתן לזווג טונה עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. המרלו של דריוש עם 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 69 דולר לבקבוק.
![מרלו עם חתימה של דריוש]()
מרלו עם חתימה של דריוש
עונת הגידול המתונה של שנת 2008 הניבה כמויות קטנות של מרלו בוגר ומרוכז מאוד. היין שנוצר מציע פרופיל של פירות כהים צפופים, אקספרסיבי-פטל שחור, דובדבן ותאנה מיובשת הנתמך על ידי ליבה הדוקה של קקאו כהה, שוש וקולה. טאנינים מתוקים ועסיסיים מוסיפים מורכבות טקסטורלית, בעוד שגימור יפה וארוך חושף הערות של רוזמרין, קינמון וקרקר גרהם. תערובת: 90% מרלו, 5% קברנה סוביניון, 5% קברנה פרנק