קושיקל
מוכן ב15 דק.
מנות2
ציון בריאות54
מגזין

טונה צרובה מצופה פימנטון עם סלט ארטישוק חומוס

טונה צרובה מצופה פימנטון עם סלט ארטישוק חומוס
אם יש לך פילה טונה, פלפל, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב החומוס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות קמח חומוס משמש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו טונה עם שומשום צרוב במחבת, טונה צרובה בשומשום מצופה בטונה, ו שרימפס צרוב עם Pimentón & שרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטאטא יחד שמן זית הבא 3 מרכיבים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
מעיל טונה עם תערובת שמן, ולצרוב חם (עישון מעט) מחבת ברזל יצוק במשך 1 1/2 עד 2 דקות לכל צד או עד נדיר עד בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
3
מגישים מעל סלט ארטישוק חומוס.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

ניתן לזווג טונה עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. המרלו של דריוש עם 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 69 דולר לבקבוק.
מרלו עם חתימה של דריוש
מרלו עם חתימה של דריוש
עונת הגידול המתונה של שנת 2008 הניבה כמויות קטנות של מרלו בוגר ומרוכז מאוד. היין שנוצר מציע פרופיל של פירות כהים צפופים, אקספרסיבי-פטל שחור, דובדבן ותאנה מיובשת הנתמך על ידי ליבה הדוקה של קקאו כהה, שוש וקולה. טאנינים מתוקים ועסיסיים מוסיפים מורכבות טקסטורלית, בעוד שגימור יפה וארוך חושף הערות של רוזמרין, קינמון וקרקר גרהם. תערובת: 90% מרלו, 5% קברנה סוביניון, 5% קברנה פרנק