קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות12
ציון בריאות17
מגזין

טונה צרובה עם חומוס על קרוסטיני

טונה צרובה עם חומוס על קרוסטיני
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא חלב ופסקאטריאן מתכונים לקופסת המתכונים שלך, טונה צרובה עם חומוס על קרוסטיני עשויה להיות מתכון שכדאי לנסות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 12 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 15 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל 234 קלוריות. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. גשו לסופר וקנו כיכר זרעי שומשום, אפונה חומוס, שמן קנולן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 47%, וזה די טוב. מתכונים דומים: חומוס טונה ים תיכוני קרוסטיני + סל בגידה, חומוס ומלפפון קרוסטיני, ו טונה טטאקי המכונה טונה צרובה.

הוראות

1
במעבד מזון שלבו אפונה חומוס, שום, פטרוזיליה, שומשום ופתיתי פלפל אדום, ודופקים עד לקצוץ גס ומשולב.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
נתחי עוף מבושלים, מגורריםנתחי עוף מבושלים, מגוררים
קורצים פלפל גרוסקורצים פלפל גרוס
ציוד שתשתמש בו
3/4 כוס פולנטה (1/4 פאונד)3/4 כוס פולנטה (1/4 פאונד)
2
מוציאים לקערה, מערבבים פנימה שמן זית כתית מעולה ומוסיפים מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'ילי, זרע וקצוץ או 1 כפית פתיתים מיובשיםפלפל צ'ילי, זרע וקצוץ או 1 כפית פתיתים מיובשים
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת, לא חובה1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת, לא חובה
3
מחממים שמן קנולה במחבת מטגנת ומתבלים טונה במלח, פלפל ופפריקה. צורבים את שני הצדדים ומסירים לפלטת שירות כדי לתת לנוח.
מרכיבים שתצטרך
פורטר (בירה כהה)פורטר (בירה כהה)
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1 כוס (4 אונקיות) גבינת צ'דר לבנה מגוררת1 כוס (4 אונקיות) גבינת צ'דר לבנה מגוררת
2 כפיות פלפל שלם2 כפיות פלפל שלם
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
4 שדי פסיון גדולים, הוסרו מהעצם עם עור וקצה כנף מחוברים (שימוש4 שדי פסיון גדולים, הוסרו מהעצם עם עור וקצה כנף מחוברים (שימוש
4
בזמן שהטונה נחה, מסדרים פרוסות לחם על תבנית אפייה וטוסטים בתנור.
מרכיבים שתצטרך
נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממארז קישור גדולנקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממארז קישור גדול
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
2 פלפלי ג'לפנו גדולים, זרעים וקצוצים, להגשה2 פלפלי ג'לפנו גדולים, זרעים וקצוצים, להגשה
פחיות כל אחת) אפרסקים פרוסים בסירופ/מיץ קל במיוחדפחיות כל אחת) אפרסקים פרוסים בסירופ/מיץ קל במיוחד
5
פורסים טונה ומרכיבים מתאבנים על ידי כפית חומוס על כל סיבוב טוסט ואז מכסים בחתיכת טונה. למעלה טונה עם עוד כמות קטנה של חומוס, בערך 1/8 כפית, וענף פטרוזיליה קטן.
מרכיבים שתצטרך
נתחי עוף מבושלים, מגורריםנתחי עוף מבושלים, מגוררים
3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים
נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממארז קישור גדולנקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממארז קישור גדול
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, יין ורדים

יין פינו נואר, מרלו ורוז סלסי הם הבחירות המובילות שלי לטונה. למרות שדגים משולבים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים 'בשרניים' יותר כמו טונה יכולים בהחלט ללכת עם יין אדום. רוז * * גם זוג יפה, במיוחד אם הטונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר ליין לבן. יין אחד שתוכלו לנסות הוא שמורת שאמוני פינו נואר. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 54 דולר.
שמורת צ ' מוניקס פינו נואר
שמורת צ ' מוניקס פינו נואר
שמורת פינו נואר של שאמוני מציגה צבע אדום אודם, עם תווים של דובדבן, פירות יער אדומים פראיים, פלפל שחור כתוש, קינמון וסיגליות על האף. למרות המשרד במבנה אינטנסיבי ב הטעם, המרקמים רכים ועגולים, מתרחבים עם הזמן לשפע ואורך יוצאי דופן על החיך. זה צריך להגיע לשיא שלה בערך 5-8 שנים לאחר שחרורו.