קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות12
ציון בריאות17
מגזין

טונה צרובה עם חומוס על קרוסטיני

טונה צרובה עם חומוס על קרוסטיני
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא חלב ופסקאטריאן מתכונים לקופסת המתכונים שלך, טונה צרובה עם חומוס על קרוסטיני עשויה להיות מתכון שכדאי לנסות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 12 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 15 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל 234 קלוריות. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. גשו לסופר וקנו כיכר זרעי שומשום, אפונה חומוס, שמן קנולן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 47%, וזה די טוב. מתכונים דומים: חומוס טונה ים תיכוני קרוסטיני + סל בגידה, חומוס ומלפפון קרוסטיני, ו טונה טטאקי המכונה טונה צרובה.

הוראות

1
במעבד מזון שלבו אפונה חומוס, שום, פטרוזיליה, שומשום ופתיתי פלפל אדום, ודופקים עד לקצוץ גס ומשולב.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מוציאים לקערה, מערבבים פנימה שמן זית כתית מעולה ומוסיפים מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
3
מחממים שמן קנולה במחבת מטגנת ומתבלים טונה במלח, פלפל ופפריקה. צורבים את שני הצדדים ומסירים לפלטת שירות כדי לתת לנוח.
מרכיבים שתצטרך
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס מנגו מחית1/4 כוס מנגו מחית
4
בזמן שהטונה נחה, מסדרים פרוסות לחם על תבנית אפייה וטוסטים בתנור.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס זיתים ירוקים ג'מבו עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים3/4 כוס זיתים ירוקים ג'מבו עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
1 כוס מיני שוקולד צ'יפס1 כוס מיני שוקולד צ'יפס
תערובת פלפל גרוס טריתערובת פלפל גרוס טרי
5
פורסים טונה ומרכיבים מתאבנים על ידי כפית חומוס על כל סיבוב טוסט ואז מכסים בחתיכת טונה. למעלה טונה עם עוד כמות קטנה של חומוס, בערך 1/8 כפית, וענף פטרוזיליה קטן.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים
3/4 כוס זיתים ירוקים ג'מבו עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים3/4 כוס זיתים ירוקים ג'מבו עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, יין ורדים

יין פינו נואר, מרלו ורוז סלסי הם הבחירות המובילות שלי לטונה. למרות שדגים משולבים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים 'בשרניים' יותר כמו טונה יכולים בהחלט ללכת עם יין אדום. רוז * * גם זוג יפה, במיוחד אם הטונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר ליין לבן. יין אחד שתוכלו לנסות הוא שמורת שאמוני פינו נואר. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 54 דולר.
שמורת צ ' מוניקס פינו נואר
שמורת צ ' מוניקס פינו נואר
שמורת פינו נואר של שאמוני מציגה צבע אדום אודם, עם תווים של דובדבן, פירות יער אדומים פראיים, פלפל שחור כתוש, קינמון וסיגליות על האף. למרות המשרד במבנה אינטנסיבי ב הטעם, המרקמים רכים ועגולים, מתרחבים עם הזמן לשפע ואורך יוצאי דופן על החיך. זה צריך להגיע לשיא שלה בערך 5-8 שנים לאחר שחרורו.