קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות12
ציון בריאות17
מגזין

טונה צרובה עם חומוס על קרוסטיני

טונה צרובה עם חומוס על קרוסטיני
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא חלב ופסקאטריאן מתכונים לקופסת המתכונים שלך, טונה צרובה עם חומוס על קרוסטיני עשויה להיות מתכון שכדאי לנסות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 12 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 15 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל 234 קלוריות. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. גשו לסופר וקנו כיכר זרעי שומשום, אפונה חומוס, שמן קנולן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 47%, וזה די טוב. מתכונים דומים: חומוס טונה ים תיכוני קרוסטיני + סל בגידה, חומוס ומלפפון קרוסטיני, ו טונה טטאקי המכונה טונה צרובה.

הוראות

1
במעבד מזון שלבו אפונה חומוס, שום, פטרוזיליה, שומשום ופתיתי פלפל אדום, ודופקים עד לקצוץ גס ומשולב.
מרכיבים שתצטרך
חופנים נדיבים של גבינת פרמיג'אנו רג'יאנו או רומנו מגוררתחופנים נדיבים של גבינת פרמיג'אנו רג'יאנו או רומנו מגוררת
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
כמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחיםכמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחים
2 כפות בצל ירוק טרי קצוץ2 כפות בצל ירוק טרי קצוץ
ציוד שתשתמש בו
ו/או דיסקים לציפוי ממתקיםו/או דיסקים לציפוי ממתקים
2
מוציאים לקערה, מערבבים פנימה שמן זית כתית מעולה ומוסיפים מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
זרעי שומר, קלוי קלותזרעי שומר, קלוי קלות
תוספת מוקצפת, נענע טרייה וקליפת לימון, לא חובהתוספת מוקצפת, נענע טרייה וקליפת לימון, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
עוגת פאונד קפואה, מופשרת, חתוכה לפרוסות בעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'עוגת פאונד קפואה, מופשרת, חתוכה לפרוסות בעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'
3
מחממים שמן קנולה במחבת מטגנת ומתבלים טונה במלח, פלפל ופפריקה. צורבים את שני הצדדים ומסירים לפלטת שירות כדי לתת לנוח.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי פרזנו אדום (7 או 8 צ'ילי)צ'ילי פרזנו אדום (7 או 8 צ'ילי)
16 שיפודים16 שיפודים
פינוליס (צנוברים), קלוייםפינוליס (צנוברים), קלויים
(כגון PAN®)(כגון PAN®)
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
1 מקל חמאה או מרגרינה ללא מלח1 מקל חמאה או מרגרינה ללא מלח
4
בזמן שהטונה נחה, מסדרים פרוסות לחם על תבנית אפייה וטוסטים בתנור.
מרכיבים שתצטרך
1/2 אונקיה (1/4 כוס) פרמזן טרי מגורר1/2 אונקיה (1/4 כוס) פרמזן טרי מגורר
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
קרטון חמוציות רוטב תפוזיםקרטון חמוציות רוטב תפוזים
חתיכות טופי שקדים או חתיכות טופי שוקולדחתיכות טופי שקדים או חתיכות טופי שוקולד
5
פורסים טונה ומרכיבים מתאבנים על ידי כפית חומוס על כל סיבוב טוסט ואז מכסים בחתיכת טונה. למעלה טונה עם עוד כמות קטנה של חומוס, בערך 1/8 כפית, וענף פטרוזיליה קטן.
מרכיבים שתצטרך
כמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחיםכמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחים
3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים
1/2 אונקיה (1/4 כוס) פרמזן טרי מגורר1/2 אונקיה (1/4 כוס) פרמזן טרי מגורר
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, יין ורדים

יין פינו נואר, מרלו ורוז סלסי הם הבחירות המובילות שלי לטונה. למרות שדגים משולבים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים 'בשרניים' יותר כמו טונה יכולים בהחלט ללכת עם יין אדום. רוז * * גם זוג יפה, במיוחד אם הטונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר ליין לבן. יין אחד שתוכלו לנסות הוא שמורת שאמוני פינו נואר. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 54 דולר.
שמורת צ ' מוניקס פינו נואר
שמורת צ ' מוניקס פינו נואר
שמורת פינו נואר של שאמוני מציגה צבע אדום אודם, עם תווים של דובדבן, פירות יער אדומים פראיים, פלפל שחור כתוש, קינמון וסיגליות על האף. למרות המשרד במבנה אינטנסיבי ב הטעם, המרקמים רכים ועגולים, מתרחבים עם הזמן לשפע ואורך יוצאי דופן על החיך. זה צריך להגיע לשיא שלה בערך 5-8 שנים לאחר שחרורו.