קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות84
מגזין

טונה קופטה עם מולסה רימונים-זיגוג נענע עם חומוס מתובל מרוסק

טונה קופטה עם מולסה רימונים-זיגוג נענע עם חומוס מתובל מרוסק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל טונה Kofte עם מולסה רימון-זיגוג מנטה עם חומוס מתובל מרוסק. מנה זו מכילה כ 60 גרם חלבון 69 גרם של שומן, וסך הכל 1193 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 4 . זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-5 דקות. אם יש לך טונה, טחינה, מיץ לימון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המזרח התיכון. נסו חומוס מרוסק מתובל, עטיפת חומוס עדשים עם מתכון מולסה רימונים, ו תרנגולות קורניש עם רימון-מולסה זיגוג (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: 12 שיפודי עץ ספוג במים במשך 1 שעה
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 ק"ג שרימפס ג'מבו, קלוף ומפורק, זנבות נותרים שלמים2 ק"ג שרימפס ג'מבו, קלוף ומפורק, זנבות נותרים שלמים
1
לטאטא יחד את מולסה רימון, דבש, מיץ לימון, חרדל ונענע ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מולסה רימוניםמולסה רימונים
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
בואו זיגוג לשבת בטמפרטורת החדר לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1
חום 2 כפות שמן קנולה במחבת קטנה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים את השום ומבשלים 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
4
מוסיפים את רסק העגבניות, כמון, allspice ו קאיין, ומבשלים 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
5
הסר מהחום ולתת להתקרר מעט.
6
חותכים את הטונה לחתיכות גדולות ומוסיפים אותו למעבד מזון יחד עם תערובת התבלינים המקורר, פטרוזיליה קצוצה 1/4 כוס וגרידת לימון. מתבלים במלח ופלפל. תהליך עד חלקה למדי.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
7
העברה לקערה וצינה לפחות 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מחממים גריל פחם לחום גבוה באמצעות שיטת החום הישיר.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
9
מחלקים את תערובת הטונה לתוך 12 חלקים שווים להתגלגל לתוך כדורי רגל.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
10
מברישים את הקופות עם חלק מהשמן הנותר ומפזרים מלח ופלפל. גריל עד חום זהוב מעט חרוך על כל הצדדים ופשוט מבושל דרך, על 2 דקות לכל צד. שמור כמה זיגוג להגשה, ולאחר מכן לצחצח את koftes עם כמה זיגוג הנותרים בכל פעם שאתה פונה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
11
מעבירים את השיפודים למגש ותולים כמה מהחומוס המתובל לידם.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
12
טפטף את הקבב עם זיגוג יותר לפזר את עלי הפטרוזיליה מעל.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
13
שים שני שלישים של חומוס במעבד מזון יחד עם טחינה, שמן שומשום, דבש, שום, צ ' ילה, מיץ לימון, רוטב חם אם משתמשים ומתבלים עם מלח ופלפל. מחית עד כמעט חלקה. עם ריצת המכונה, רסס במספיק שמן זית כדי להפוך מחית חלקה אך עבה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טחינהטחינה
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
14
העברה לקערה הגשה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
15
שים את החומוס שנותר בקערה ומחית בגסות עם מחית תפוחי אדמה. כף החומוס פירה על גבי מחית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
16
טפטוף בשמן זית ולפזר עלי פטרוזיליה על החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר

מרכיבים

1קילוגרםחומוס, סחוט, שטף היטב סחוט שובחומוס, סחוט, שטף היטב סחוט שוב53 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס0חתיכות טופי הית' בר1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם2חתיכות טופי הית' ברחרדל דיז'וןחרדל דיז'ון1השארפטרוזיליה טרי שטוח עלה, לקישוטפטרוזיליה טרי שטוח עלה, לקישוט591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחים, בתוספת עלים שלמים להגשהפטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחים, בתוספת עלים שלמים להגשה8עלי נענע טריים, קצוצים דקעלי נענע טריים, קצוצים דק680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.טונה טרייהטונה טרייה2ציפורןשום, מרוסק למשחהשום, מרוסק למשחה4ציפורןשום, מרוסקשום, מרוסק1חתיכות טופי הית' ברallspice הקרקעallspice הקרקע1חתיכות טופי הית' ברקינמון טחוןקינמון טחון1אוראו ממולאים כפוליםכמון טחוןכמון טחון12 כפיות אבקת שוםr honeyr honey1אוראו ממולאים כפולים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים3מקפיםמעט רוטב חריף, כגון טבסקו, אופציונלימעט רוטב חריף, כגון טבסקו, אופציונלי1מיץ לימוןמיץ לימון4שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי2חתיכות טופי הית' ברמיץ לימון טרימיץ לימון טרי1גרידת לימוןגרידת לימון1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמולסה רימוניםמולסה רימונים1קטןבצל אדום, קצוץ דקבצל אדום, קצוץ דק1סראנו צ'ילה, פרוססראנו צ'ילה, פרוס2חתיכות טופי הית' ברשמן שומשום קלוישמן שומשום קלוי591 לב מפאלדי טרי אם אפשרטחינהטחינה33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

טונה עובדת ממש טוב עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. Wild & Wilder המרלו המציגים עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
Wild & Wilder המרלו המציגים
Wild & Wilder המרלו המציגים
המציגה מלאה שזיף עשיר ופרי דמסון על האף. אלון המשמש הוא מתבלט על החיך אשר נשלט על ידי טעמי ברי אדומים עשירים תוך הצגת גם ניואנסים ארציים עדינים. היין אלגנטי ומשיי עם גימור ארוך.