טונה קופטה עם מולסה רימונים-זיגוג נענע עם חומוס מתובל מרוסק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל טונה Kofte עם מולסה רימון-זיגוג מנטה עם חומוס מתובל מרוסק. מנה זו מכילה כ 60 גרם חלבון 69 גרם של שומן, וסך הכל 1193 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 4 . זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-5 דקות. אם יש לך טונה, טחינה, מיץ לימון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המזרח התיכון. נסו חומוס מרוסק מתובל, עטיפת חומוס עדשים עם מתכון מולסה רימונים, ו תרנגולות קורניש עם רימון-מולסה זיגוג (מתכונים דומים).
לטאטא יחד את מולסה רימון, דבש, מיץ לימון, חרדל ונענע ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מולסה רימונים
פפרונצ'יני, לקישוט
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
בואו זיגוג לשבת בטמפרטורת החדר לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
1
חום 2 כפות שמן קנולה במחבת קטנה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים את השום ומבשלים 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
4
מוסיפים את רסק העגבניות, כמון, allspice ו קאיין, ומבשלים 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
5
הסר מהחום ולתת להתקרר מעט.
6
חותכים את הטונה לחתיכות גדולות ומוסיפים אותו למעבד מזון יחד עם תערובת התבלינים המקורר, פטרוזיליה קצוצה 1/4 כוס וגרידת לימון. מתבלים במלח ופלפל. תהליך עד חלקה למדי.
מברישים את הקופות עם חלק מהשמן הנותר ומפזרים מלח ופלפל. גריל עד חום זהוב מעט חרוך על כל הצדדים ופשוט מבושל דרך, על 2 דקות לכל צד. שמור כמה זיגוג להגשה, ולאחר מכן לצחצח את koftes עם כמה זיגוג הנותרים בכל פעם שאתה פונה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
רוטב שומשום יפני מוכן
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
11
מעבירים את השיפודים למגש ותולים כמה מהחומוס המתובל לידם.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
12
טפטף את הקבב עם זיגוג יותר לפזר את עלי הפטרוזיליה מעל.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר
רוטב שומשום יפני מוכן
13
שים שני שלישים של חומוס במעבד מזון יחד עם טחינה, שמן שומשום, דבש, שום, צ ' ילה, מיץ לימון, רוטב חם אם משתמשים ומתבלים עם מלח ופלפל. מחית עד כמעט חלקה. עם ריצת המכונה, רסס במספיק שמן זית כדי להפוך מחית חלקה אך עבה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
קורצים שומשום לבן
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טונה עובדת ממש טוב עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. Wild & Wilder המרלו המציגים עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.