. אם יש לכם מים, פטרוזיליה, גזר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : ירקות מוקפצים דל מספוא עם רוטב ווסאבי-ג'ינג'ר, טופו ירקות מערבבים ומטגנים, ו ירקות וטופו מוקפץ.
הוראות
1
לטאטא יחד את קורנפלור עם מים עד חלקה, ולשלב עם מרק ירקות, שום, מלח בצל, פלפל שחור, טימין, בזיליקום, ופטרוזיליה בסיר על חום נמוך בינוני. מביאים את תערובת הרוטב לרתיחה, ומבשלים ומערבבים עד שהרוטב חם ומעובה, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס צנוברים, קלויים
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
רוטב טאקו נוסף, לא חובה
1/4 כוס שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1 בצל אדום, קוביות קטנות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
מחממים שמן צמחי במחבת גדולה או ווק, ומערבבים את הגזר, פלפל אדום, ברוקולי ואפונה שלג על חום בינוני-גבוה במשך 2 עד 3 דקות, עד רק במכרז. מערבבים בטופו, פטריות, ותירס התינוק, ומערבבים ומבשלים על 1 יותר דקה, עד תערובת מחומם דרך.