קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות30
ציון בריאות3
מגזין

טורטאס פטריות ועזים

טורטאס פטריות ועזים
והוא מספק כ 30 מנות . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 99 קלוריות. אם יש לכם מיץ ליים, כוסברה, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו הפוך גבינת עיזים משלך עבור גבינת עיזים, נקניק ופטריות ולינגטון (או פיצה!), טורטס שמן זית ספרדי | טורטס דה Aceite, ו טורטות נקניקיה בגריל (טורטס דה salchicha) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 32
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
שים את השום בתבנית אפייה קטנה ועמוקה וזרוק עם שמן זית, מיץ ליים ו 1 כפית מלח. מכסים ואופים במשך כ 30 דקות, עד השום רך וזהוב.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לייםמיץ ליים
שמן זיתשמן זית
שוםשום
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
3
הגדל את טמפרטורת התנור ל-40
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
מערבבים את כל הפטריות בתבנית אפייה של 9 על 13 אינץ ' וזורקים עם השום הקלוי וכפית 1 של מלח. מכסים בנייר כסף ואופים במשך 10 דקות. לחשוף ולאפות במשך כ -35 דקות יותר, עד הפטריות רכות וזהובות. מערבבים בכוסברה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
שום קלוישום קלוי
פטריותפטריות
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
5
לגרד חלק הלחם מתוך מרכז הלחמניות ולהגדיר את הלחמניות על תבנית אפייה גדולה, לחתוך צדדים למעלה.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
מורחים את הפטריות על הלחמניות ואופים במשך כ 5 דקות כדי פריך את הלחמניות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
מורחיםמורחים
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
מורחים את ארוגולה וסלסה על חצי מהגלילים ואת גבינת העזים על החצי השני. סגור את הכריכים ואופים במשך כ 5 דקות, עד חם ופריך.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
ארוגולהארוגולה
מורחיםמורחים
גלולגלול
סלסהסלסה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
חותכים את הכריכים לשניים ומגישים.