טורטאס פטריות ועזים
והוא מספק כ 30 מנות . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 99 קלוריות. אם יש לכם מיץ ליים, כוסברה, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו הפוך גבינת עיזים משלך עבור גבינת עיזים, נקניק ופטריות ולינגטון (או פיצה!), טורטס שמן זית ספרדי | טורטס דה Aceite, ו טורטות נקניקיה בגריל (טורטס דה salchicha) (מתכונים דומים).
הוראות
שים את השום בתבנית אפייה קטנה ועמוקה וזרוק עם שמן זית, מיץ ליים ו 1 כפית מלח. מכסים ואופים במשך כ 30 דקות, עד השום רך וזהוב.
הגדל את טמפרטורת התנור ל-40
מערבבים את כל הפטריות בתבנית אפייה של 9 על 13 אינץ ' וזורקים עם השום הקלוי וכפית 1 של מלח. מכסים בנייר כסף ואופים במשך 10 דקות. לחשוף ולאפות במשך כ -35 דקות יותר, עד הפטריות רכות וזהובות. מערבבים בכוסברה קצוצה.
לגרד חלק הלחם מתוך מרכז הלחמניות ולהגדיר את הלחמניות על תבנית אפייה גדולה, לחתוך צדדים למעלה.
מורחים את הפטריות על הלחמניות ואופים במשך כ 5 דקות כדי פריך את הלחמניות.
מורחים את ארוגולה וסלסה על חצי מהגלילים ואת גבינת העזים על החצי השני. סגור את הכריכים ואופים במשך כ 5 דקות, עד חם ופריך.
חותכים את הכריכים לשניים ומגישים.