טורט אגוזי לוז שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל טורט אגוזי לוז שוקולד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 33 גרם של שומן, וסך הכל 462 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך ביצים, מלח, לקישוט: ממתקים פסח סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. מתכונים דומים: טורט אגוזי לוז שוקולד, טורט אגוזי לוז שוקולד, ו אגוזי לוז, שוקולד וטורט תות.
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°.
בנדיבות חמאה בתחתית בצד של מחבת springform, ואז בשורה התחתונה עם סיבוב של נייר קלף נייר קלף וחמאה קלף.
טוסט אגוזי לוז בתבנית אפייה רדודה בתנור, מחבת רועד פעם או פעמיים, עד הזהב, על 12 דקות.
מניחים אגוזים במגבת מטבח ולשפשף את כל עורות רופפים בעוד אגוזים עדיין חמים, ואז אגוזים מגניב לחלוטין.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-325 ° F.
בעוד אגוזים קרירים, להמס חמאה ושוקולד יחד בקערה חסינת חום להגדיר מעל סיר של מים רותחים.
אגוזי לוז דופק במעבד מזון עם עמילן תפוחי אדמה, מלח, ו 1/4 כוס סוכר עד טחון דק. (היזהר לא לטחון למשחה.)
מקציפים יחד חלמונים ו 2 כפות סוכר בקערה גדולה.
לטאטא בתערובת שוקולד, ולאחר מכן להוסיף תערובת אגוז וניל לטאטא עד בשילוב (תערובת תהיה מעט מגורען).
לנצח את הלבנים עם קמצוץ של מלח בקערה אחרת עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד שהם מחזיקים פסגות רכות.
הוסף הנותרים 2 כפות סוכר קצת בכל פעם, מכות, והכה עד הלבנים רק להחזיק פסגות נוקשות. מקפלים רבע אחד של לבנים לתוך תערובת שוקולד כדי להבהיר, ואז לקפל את הלבנים הנותרים בעדינות אבל ביסודיות.
יוצקים הבלילה למחבת springform, ואז אופים עד מפרט עץ או שיפוד מוכנס במרכז יוצא עם כמה פירורים לחים דבקות, 35 עד 40 דקות.
להעביר מתלה מגניב לחלוטין במחבת, על 1 שעה. הפעל סכין סביב קצה טורט כדי לשחרר, ולאחר מכן להסיר את הצד של פאן. אבק עם ממתקי פסח סוכר.
Torte יכול להתבצע 1 יום קדימה, מקורר לחלוטין, ואז כל הזמן במחבת, מכוסה בניילון נצמד, בטמפרטורת החדר.