טורקיה, פטריות ותבשיל תירס מקסיקני
טורקיה, תבשיל מקסיקני פטריות ותירס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 949 קלוריות, 57 גרם חלבון, ו 57 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 38% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 8 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו עלי כוסברה, פטריות קרימיני, בשר הודו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בחלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שביל החלב בראוני נושך כמו קינוח. נסו טורקיה, פטריות ותבשיל תירס מקסיקני, תבשיל תירס מקסיקני, ו תבשיל תירס מקסיקני (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
לרוטב: בבלנדר או במעבד מזון, שלבו את הפלפלים עם הציר, השום, הבצל, הכוסברה ומעט מלח ופלפל, ואז מחית. בסיר על אש בינונית ממיסים את החמאה ואז מקציפים פנימה את הקמח.
מוסיפים את החלב והשמנת ומעלים מעט את האש.
מוסיפים את מחית הפובלאנו ומבשלים להסמכה ולבשל את הרוטב, 20 עד 25 דקות.
מחממים את האבו במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה; מוסיפים את החמאה וממיסים לשמן. משחימים את הפטריות, כ -10 דקות. לאחר מכן מוסיפים את התירס והשאלוט, ומבשלים להשחמה קלה של התירס ומרככים את השאלוט, כ -5 דקות נוספות.
מוסיפים את ההודו והציר ומחממים.
צ ' אר טורטיות מעל להבה פתוחה על מבער גז, או במחבת יבשה.
שכבו מחצית מההודו, הפטריות והתירס בכלי קדירה, ומעליהם מחצית הרוטב, הגבינה ושכבת רעפים של 3 טורטיות. מעל את הטורטיות עם שאר ההודו, הפטריות והתירס, הטורטיות, הרוטב והגבינה. מצננים ומאחסנים לארוחה מקדימה, או אופים להגשה.
אופים בחום של 400 מעלות צלזיוס מטמפרטורת החדר עד לחימום וחום ומבעבע.