קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 20 דק.
מנות10
ציון בריאות37
מגזין

טורקיה קלאסי ב 5

טורקיה קלאסי ב 5
טורקיה קלאסי 5 עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 823 קלוריות, 112 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן למנה. אם יש לך מים, רוזמרין, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח, לימונדה וקרח אוכמניות. כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-20 דקות. נסו מלית טורקיה קלאסית (להשתמש כדי למלא תרנגול הודו), רוטב הודו קלאסי, ו רוטב הודו קלאסי (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
הסר את הקרביים טורקיה מן החלל ולשטוף את טורקיה היטב. לייבש ולשים אותו על מתלה צלייה במחבת צלייה. מלח את חלל טורקיה ולסחוט את המיץ של לימונים בתוך החלל. למלא את החלל עם חצאי לימון, רוזמרין ו 2 רבעי בצל.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
4
מוסיפים את הבצל הנותר, את כל הקרביים ואת חלקי טורקיה, ו -4 כוסות מים לתחתית המחבת הצלייה. מתבלים את העור של טורקיה עם מלח ופלפל, לפי הטעם, ולשפשף עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
5
שים את טורקיה בתנור לצלות עד הטמפרטורה של השד מגיע 170 מעלות F על מדחום מיידי לקרוא, 3 1/2 עד 4 שעות. למרוח את ההודו במיצי פאן כל 30 דקות. מכסים בנייר כסף אם בראונינג מהר מדי.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
הסר את טורקיה ללוח חיתוך כאשר מוכן ולאפשר לו לנוח במשך 20 עד 30 דקות לפני גילוף. תארגן את ההודו המגולף על מגש הגשה ותאכל אותו!
מרכיבים שתצטרך
הודו פרוסהודו פרוס
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך