קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות31
מגזין

טימין קלוי בטטות (טבעוני, ללא גלוטן, ללא אגוז, ללא סויה)

טימין קלוי בטטות (טבעוני, ללא גלוטן, ללא אגוז, ללא סויה)
טימין קלוי בטטות (טבעוני, ללא גלוטן, ללא אגוז, ללא סויה) הוא ללא גלוטן, וכל 30 מנה צדדית. מנה אחת מכילה 227 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. מתאים ל-6 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-104 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך טימין, שיני שום, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו מרק בלנדר תירס וגן שמנת ופלפל אדום (ללא גלוטן, ללא סויה, ללא אגוז, ללא תבואה, ללא מלח), ללא גלוטן אגוז טבעוני בראוניז שיבולת שועל (טבעוני, ללא גלוטן, ללא דגנים, ללא קמח, ללא חלב, ללא סוכר מזוקק), ו רוטב אלף האיים (ללא גלוטן, תירס, ללא חלב, ללא סויה, ללא אגוז, ללא מסטיק ללא סוכר מזוקק) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור שלך ל 375ºF.
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
2
חותכים את תפוחי האדמה לתוך גושים 3/4 אינץ'. אני לכרות ולהשליך את הקצוות, אבל לא לקלף אותם (לאחר מתן להם שטיפה טובה כמובן!).
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
3
יוצקים 2 כפות שמן לתוך החלק התחתון של צלחת אפיית זכוכית 9 x 13 אינץ', או תבנית אפייה בגודל דומה.לזרוק בטטות, ומפזרים אותם עם קורנית, מלח, פלפל אדום, ושום.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר
4
לטפטף את השמן שנותר מעל, ומערבבים את תפוחי האדמה עד שהם מצופים היטב עם שמן ותבלינים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
5
אופים את תפוחי האדמה במשך 35 עד 45 דקות, בהתאם הרצוי tenderness.Be הקפד לבדוק בכל 15 דקות ולתת להם מערבבים טוב כדי להבטיח שהם מבשלים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה