זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 25%. הציון הזה לא כל כך מדהים. עוגת דינוזאור, עוגת דינוזאור, ו ביצי דינוזאור דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
מערבבים קפה וברנדי יחד ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
2
מעל דוד כפול מקציפים חלמונים וסוכר עד שהתערובת מתבהרת בצבע ויוצרת סרטים (כלומר באמצע הדרך לזבגליון). אפשר להתקרר 5 דקות. בינתיים מקציפים חלבונים לפסגות נוקשות. מקפלים מסקרפונה לתערובת חלמון ביצה רבע בכל פעם. מקפלים תערובת מסקרפונה לחלבונים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מסקרפונהname
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
3
הניחו את סבויארדי לאורך קצוות גביעי היין עד לתחתית, מרפדים את כל הכוס (תוך שמירה על 6 סבויארדי לשימוש מאוחר יותר). בעזרת מברשת מאפה, וצובעים את העוגיות בתערובת האספרסו / ברנדי. ממלאים כל גביע שליש מלא בתערובת מסקרפונה ומפזרים שוקולד שבור.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהname
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
8 כפיות ליקר RumChata
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
גליל פירות
2 קורטים ציפורן טחון
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
4
הניחו סבויארדי אחד במרכז וצבעו בתערובת קפה. ממלאים כל גביע בתערובת מסקרפונה שנותרה, ומעלים כל אחד עם שוקולד מגולח.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהname
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
8 כפיות ליקר RumChata
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
5
הניחו סבויארדי אחד בכל אחד מ -5 הגביעים הנותרים וצבעו בתערובת אספרסו.
מרכיבים שתצטרך
8 כפיות ליקר RumChata
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
6
ניתן להגיש בטמפרטורת החדר. טירמיסו הוגש מקורר בשנת 1980.
קרם שרי, פורט וקיאנטי הם בחירה מצוינת עבור טירמיסו. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.