קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות32
מגזין

טלה וארטישוק טארט: Tortino di Agnello ו Carciofi

טלה וארטישוק טארט: Tortino di Agnello ו Carciofi
טלה וארטישוק טארט: Tortino di Agnello ו Carciofi דורש על 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 540 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. לכי לחנות וקחי ארטישוקים, בשר כבש, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: צלעות כבש בגריל (agnello A Scotadito), כתף כבש צלויה (Agnello De Latte Arrosto), ו Crocchette d ' angnello e bieta (כבש ושוויצרי Chard Croquettes).

הוראות

1
כדי להפוך את הפסטה: לנפות יחד את הקמח והמלח ויוצקים על קרש חיתוך נקי או משטח עבודה. הפוך באר במרכז תל הקמח.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2
בקערה קטנה, מקציפים יחד את שמן הזית והיין.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים מעט מתערובת שמן הזית למרכז הבאר בכל פעם, מתחילים לאט לעבוד את הנוזל לתוך הקמח, מקפידים לשמור על קיר חיצוני של קמח עד הסוף. להמשיך לעבוד ביד עד שכל הנוזל כבר משולב ואתה יצרת כדור הומוגני של בצק. אם הבצק יבש מדי להוסיף 1 כפית מים בכל פעם עד הבצק מגיע יחד. להמשיך ללוש את הבצק במשך 5 דקות יותר. מניחים את הבצק בצד לנוח, מכוסה במטלית לחה, במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
בזהירות לחתוך את קצות הארטישוק, להסיר את כל העלים החיצוניים הקשים, לקלף את הבסיס.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
6
חותכים כל ארטישוק לשניים ולהסיר את לחנוק מטושטשת באמצע. חותכים כל חצי לפרוסות 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
7
במחבת סאוט 12 אינץ', מחממים 1 כפות שמן זית על להבה בינונית גבוהה עד השמן חם אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים את השום והפטרוזיליה ומבשלים עד שהשום רך וזהוב בהיר.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
9
מוסיפים את הטלה ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהבשר חום מכל הצדדים, כ -8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
10
מוסיף את הארטישוקים ומבשלים עוד 5 דקות, עד carmelized.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
11
מוסיף את היין הלבן ולתת להתבשל במשך כמה דקות. מתבלים במלח, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
12
באמצעות כף 1 הנותרים של שמן זית, משמנים קלות תבנית אפייה עגולה 9 אינץ 'עם צדדים 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
13
בקערה קטנה, מערבבים יחד את הביצה, היוגורט, ו 1 כף פטרוזיליה קצוצה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ואז מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
14
באמצעות מחבת מתגלגלת מקורנת קלות, מגלגלים את הבצק עד שהוא יוצר מעגל 9 אינץ'. בעדינות להניח את הבצק בתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
15
מורחים את הכבש ואת תערובת ארטישוק על הבצק. למעלה עם שכבה אפילו של פרוסות ביצה קשה, ואז עם תערובת ביצה ויוגורט. מתבלים עם פתיתי צ ' ילי, פלפל שחור, טפטוף של שמן זית כתית מעולה ופקורינו מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
מתוקים של עגלמתוקים של עגל
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
פקורינופקורינו
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
16
מניחים בתנור ואופים עד היוגורט הוא חום זהוב, כ 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®