טליאטלה אל ראגו
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו את טליאטלה אל ראגו. מנה אחת מכילה 1915 קלוריות, 89 גרם חלבון, ו 122 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 56% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו בשר בקר טחון, סלרי, רסק עגבניות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט פרפה כמו קינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 77%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: טליאטלה אל סוגו די פונגי (טליאטלה עם ראגו פטריות), טליאטלה עם סמרטוט ברווז?, ו טליאטלה עם ראגו ירקות.
הוראות
בתנור או בסיר הולנדי גדול מוסיפים שמן זית וחמאה ומחממים.
מוסיפים בצל, סלרי וגזר ומבשלים עד שהם רכים מאוד ומתחילים להתקרמל.
מערבבים יחד את כל הבשרים.
מוסיפים את הבשרים לתבנית ומתחילים להשחים. כאשר הבשר מתחיל לשנות צבע ולשחרר נוזלים משלו, מוסיפים את החלב. מבשלים עד שהחלב מתאדה כמעט לחלוטין-הוא צריך להיות לח רק בשולי הבשר, בערך 15 דקות.
מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים היטב. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לנמוך ומבשלים 2 שעות.
מרדדים בצק פסטה לתפאורה הדקה ביותר על מכונת פסטה.
חותכים לרצועות ברוחב 4 אינץ 'ובאורך 8 אינץ'. החל מהצד בגודל 4 אינץ', גלגל את הפסטה באופן רופף לצינור שאורכו כ -4 אינץ 'ורוחבו 2 1/2 אינץ'.
חותכים את הצד הפתוח לרצועות ברוחב 1/4 אינץ'. מגלגלים את הפסטה ומניחים בחבילות קטנות.
מוסיפים מלח למים ומחזירים לרתיחה.
מוסיפים את הטליאטלה ומבשלים 5 דקות.
מסננים את הטליאטלה ומוסיפים לרוטב הבולונז. דק עם מעט מי פסטה, במידת הצורך. לזרוק עבור 1 דקה. מגישים מיד בקערות פסטה חמות. למעלה עם פרמיגיאנו-רג ' יאנו מגורד טרי.
תל 3 1/2 כוסות הקמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. יוצרים באר באמצע הקמח ומוסיפים את הביצים ושמן הזית. בעזרת מזלג מקציפים יחד את הביצים והשמן ומתחילים לשלב את הקמח, החל מהשפה הפנימית של הבאר.
כשאתה מרחיב את הבאר, המשך לדחוף את הקמח למעלה מבסיס התל כדי לשמור על צורת הבאר. הבצק יתאחד כאשר מחצית מהקמח ישולב.
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, בעזרת כפות הידיים. ברגע שיש לכם מסה מגובשת, הוציאו את הבצק מהלוח וגרדו וזרקו כל שאריות שאריות. מחזירים קלות את הלוח וממשיכים ללוש עוד 6 דקות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. עוטפים את הבצק בפלסטיק ומאפשרים לנוח 30 דקות בטמפרטורת החדר.
מגלגלים או מעצבים לפי הצורך.