יוגורט יווני וכוסות פילו תות
צריך ארוחת בוקר צמחונית? יוגורט יווני וכוסות פילו תות יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 70 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. והוא יספק כ 12 מנות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 374 אוהדים. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך יוגורט יווני, חמאה, בצק פילו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכונים דומים: כוסות פילו עם יוגורט יווני, אפרסקים טריים, ודבש, כוסות פילו בטעם תות-כתום, ו פילו בננה תות.
הוראות
מניחים מתלה תנור בעמדה האמצעית העליונה ומחממים תנור ל 350°f. משמנים מגש פח 12-well מאפין.
הנח בצק פילו גיליון אחד על משטח עבודה נקי.
הנח את הסדין השני מעל פילו על גבי ומברשת עם חמאה.
מקום בקופסת שימורים מוכנה. חמאה גיליון שנותר של פילו ולמעלה אותו עם גיליון סופי.
מברשת בכל רחבי עם חמאה לחתוך לתוך 12 ריבועים.
מניחים ריבוע בכל מאפין פח, לסירוגין נקודות פינה עם הכיכר הראשונה.
אופים עד פילו הוא זהב, על 6 דקות.
תן לכוסות פילו להתקרר לטמפרטורת החדר. מלא כל כוס עם כ 1/2 כפות יוגורט יווני למעלה עם 1 כפות תותים.