יין אדום סטייק צלע במרינדה מלא פרושוטו, פונטינה ובזיליקום עם קברנה-שאלוט הפחתה
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ראשונית? סטייק פלנק מוקרם ביין אדום עם פרושוטו, פונטינן ובזיליקום עם הפחתת קברנה-שאלוט יכול להיות מתכון אדיר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 745 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 45 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. אם יש לך מלח, שאלוט, גבינת פונטינה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-55 דקות. נסו יין אדום סטייק צלע במרינדה, יין אדום סטייק צלע במרינדה # grassfedmoms, ו סטייק צלע מגולגל עם פרושוטו ובזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
לטאטא יחד בצלצלי שאלוט, יין ושמן זית בתבנית אפייה גדולה.
מוסיפים את הסטייק ופונים למעיל. מכסים ומקררים לפחות 4 שעות או לילה.
הסר את הסטייק מן המרינדה וכתם עם מגבות נייר.
שכב על משטח שטוח, בצד לחתוך למעלה, ומתבלים עם מלח ופלפל. מכסים את פני השטח עם פרושוטיםחתיכות, ואז למעלה עם הגבינה ושכבת עלי בזיליקום. החל בצד הפונה אליך, להפשיל בחוזקה את הסטייק סביב המילוי. באמצעות מחרוזת מטבח, לקשור את הגליל ב 4 או 5 מקומות.
מברישים את החלק החיצוני של הסטייק בשמן ומתבלים במלח ופלפל. גריל סטייק על חום גבוה עד השחמה בכל רחבי, 8 עד 10 דקות. להפוך את הסטייק 4 פעמים כפי שהוא מבשל. הזז את הבשר מן החום הישיר ואת הגריל במשך 15 עד 20 דקות, או עד מיד לקרוא מדחום רושם 125 מעלות F עבור בינוני נדיר.
הסר מן הגריל ולתת לנוח 5 דקות לפני חיתוך. פרוסה נגד התבואה לפרוסות עבות 1/2 אינץ ' וטפטוף עם הפחתת קברנה-שאלוט.
מחממים שמן בסיר גדול על הסורגים של הגריל על חום גבוה.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים עד רך.
מוסיפים את היין והפלפל, מביאים לרתיחה ומבשלים עד מעובה מופחת 1 כוס. מסננים את התערובת לתוך קערה ומתבלים במלח, לטעום, ודבש.