ירך בקר עם מחית גרגיר הנחלים
ירך בקר עם מחית גרגיר הנחלים עשויה להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 258 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו שמנת כבדה, עלי גרגר הנחלים, פטרוזיליה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וראשוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 44%. הציון הזה די טוב. נסו תמרינדי - צלעות קצרות קלועות עם כמהין סנצ'וק פורג' ה, גרגיר הנחלים פורג'ה ופטריות קנטרלה מזוגגות, פירה של מרק גרגר הנחלים, ו ירך טלה ברוטב מחבת עם גרגיר הנחלים נבול (מתכונים דומים).
הוראות
ראשית, להפוך את הרוטב. שים מחבת מים מומלחים לרתיחה. לדחוף את כל גרגר הנחלים לרתיחה במשך 5 דקות.
מוסיפים את התרד ומבשלים עוד דקה בערך עד שהוא נבול.
מסננים במסננת. לחץ עם גב המצקת כדי לחלץ כמה שיותר לחות.
מכניסים את העלים למעבד מזון ומערבבים למחית דקה, מגרדים מדי פעם את הדפנות.
יוצקים 1/4 כוס מהקרם דרך משפך המעבד ושומרים על הלהבים מסתחררים למה שנראה כמו נצח. בסופו של דבר תקבלו רוטב במרקם כמו משי. זה יהיה כל כך חלק, אתה לא צריך להעביר אותו דרך מסננת. אם אתה רוצה רוטב לשפוך, מוסיפים את השמנת הנותרת. בדוק את התבלינים, ושופכים לתוך סיר קטן לחימום מחדש.
חותכים את חלצי הבקר ל -4 סטייקים אחידים ומשפשפים כל צד בעזרת 1 כף שמן.
מחממים מחבת כבדה ללא מקל עד שתוכלו להרגיש חום טוב עולה.
שכב בסטייקים שלך-הם צריכים לתת שריקה טובה כשהם פוגעים במחבת החמה. מתבלים את החלקים ומבשלים כ -3 דקות, ואז הופכים ומבשלים את הצד השני למשך 2 דקות. להחליק את החמאה לתוך המחבת בשלב זה העונה את הצד השני.
מוציאים את הסטייקים מהתבנית ומשאירים לנוח בזמן שאתם מבשלים את הפטריות.
קולים את הפטריות עם השום בשמן שנותר. מתבלים ומערבבים עם הפטרוזיליה.
מחממים מחדש את מחית גרגיר הנחלים.
מניחים את הסטייקים על צלחות מחוממות (פרוסות תחילה אם תרצו), מטפטפים מעל כל מיצי מחבת וכף על הפטריות. אם מחית גרגיר הנחלים שלך יציבה, עצב אותה לקוונלים. אם מדובר ברוטב, כף מעט מעל הסטייקים והעביר את השאר בנפרד.
הגישו עם כל הליווי שאתם אוהבים לאכול סטייק. צ ' יפס נהדר, או למה לא לנסות פרוסות בגט טרי באמת?