ירך חזיר טרי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 68 גרם חלבון 80 גרם של שומן, וסך הכל 1352 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו נורות שום, שמן זית, דבש, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. נסו תבשיל בשר חזיר ושעועית ירוקה, תבשיל ארוחת בוקר עם נקניק וגבינה, ו Ham Hawaiian ומחווני גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
שלב את כל החומרים במיכל גדול. לטבול את החזיר במי מלח ולתת לו להסתובב במשך 3 ימים במקרר. (זה תכנית קדימה אבל soooooooooooooooo שווה את זה!)
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
חרדל מוכן, אופציונלי
1
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
הסר את החזיר מן המלח,לטפוח יבש ולעשות פרוסות בעור כדי ליצור דפוס צלב אלכסוני.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
חרדל מוכן, אופציונלי
1
במעבד מזון, לשלב את הרוזמרין, שום, פלפל אדום מרוסק, מלח, לפי הטעם, ועל 1/2 כוס שמן זית. עיסוי תערובת זו בנדיבות על כל החלק החיצוני של החזיר.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
סטייקים של ניו יורק
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
שום גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
חרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
2
שים את תפוחי האדמה במחבת צלייה גדולה מספיק כדי להכיל את כל המשחק הזה ' shootin. לזרוק את תפוחי האדמה בנדיבות עם קצת שמן זית ומלח. נסטל את החזיר על גבי תפוחי האדמה ולזרוק את כל העניין בתנור שחומם מראש. בדוק את החזיר בכ 30 דקות, העור צריך להיות מקבל חום ופריך. בשלב זה, להסיר את החזיר מהתנור להתהפך, למרוח עם כל שאריות רוזמרין/שמן זית להדביק ולארגן מחדש את תפוחי האדמה כך שהם לא לשרוף. מניחים את החזיר בחזרה על תפוחי האדמה וחוזרים לתנור. צלוי לעוד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
חרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
הסר את החזיר מהתנור לאחר השעה הראשונה. בדוק את תפוחי האדמה כדי לראות אם הם מקבלים קצת פריך, לארגן מחדש אותם ולהוסיף את ציר העוף לתחתית המחבת כדי לשמור על דברים ממש לח ועסיסי. להפחית את החום בתנור עד 350 מעלות צלוי במשך שעה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
חרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
בעוד הנקניק מתבשל, מערבבים את חרדל דיז ' ון, חרדל מלא ודבש בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מלא
רגל טלה, מעצם
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
חרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
הסר את החזיר מהתנור ומברשת אותו, בנדיבות, עם תערובת חרדל דבש. החזר את החזיר לתנור וצלה אותו במשך כ -30 דקות. הפוך אותו שוב מברשת עם תערובת חרדל דבש (באמת למרוח אותו על החזיר). צולים עד שהוא מגיע לטמפרטורה פנימית של 150 מעלות F על מדחום שנקרא מיידית.
מרכיבים שתצטרך
חרדל דבש
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
חרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
הסר את החזיר מהתנור, ללוח חיתוך, אוהל אותו בנייר אלומיניום ולתת לו לנוח לפחות 20 עד 30 דקות לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
קרש חיתוך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
חתוך את התינוק הזה וארגן את הפרוסות על מגש הגשה.
5
מעבירים את תפוחי האדמה לקערת הגשה ומגישים עם החזיר