קושימומחה
מוכן ב12 שעות, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

ירך חזיר ללא עצמות עם זיגוג חמוציות יין אדום

ירך חזיר ללא עצמות עם זיגוג חמוציות יין אדום
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? ירך חזיר ללא עצמות עם זיגוג חמוציות יין אדום יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מנה אחת מכילה 822 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. אם יש לכם מים, עלי מרווה טריים, גרגרי ערער, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 12 שעות ו-35 דקות. מתכונים דומים: שיפודי בשר חזיר ברוטב יין אדום עם צ'אטני תאנה וחמוציות, חזיר ללא עצמות ... צלי עם רוטב אפרסק-מוסקטו., ו בשר חזיר צלוי עם זיגוג אפרסק.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בסיר בינוני על חום בינוני, להביא את המלח, סוכר 2 כוסות מים לרתיחה ומבשלים עד מלח וסוכר להתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
הסר מחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים ג ' וניפר, מרווה ופלפלים אדומים.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
5
תן תלול 5 דקות.
6
יוצקים 4 עד 5 כוסות מים 2 כוסות קרח לתוך המלח. כאשר מלח הוא צונן, לטבול צלעות לתערובת במשך 6 שעות לפחות ועד לילה, בקירור. כאשר מוכן לבשל, מחממים תנור ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
הסר חזיר מנוזל להתייבש טפיחה.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
8
מחממים שמן במחבת בינונית על חום בינוני. לבשל חזיר עד קרמל יפה על 6 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
הסר לתנור לבשל דרך לחלוטין, כ 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
תן לנוח 5 דקות לפני חיתוך.
11
מגישים עם זיגוג חמוציות יין אדום.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
12
שלב את כל החומרים לסיר בינוני על חום בינוני. להביא לרתיחה. להפחית את החום לנמוך ולהפחית את הנוזל בחצי.
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות