ירכיים עוף מטוגנות עם בצל פנינה, זיתים ירוקים, צימוקים מוזהבים ולימון משומר
ירכיים עוף מטוגן עם בצל פנינה, זיתים ירוקים, צימוקים מוזהבים ולימון משומר הוא חלב חינם מנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 17 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 666 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו זיתים castelvetrano, קמח, צימוקים זהובים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. נסו חומץ סיידר ירכיים עוף מטוגן & רגליים עם בצל וצימוקים, סיידר תפוחים-רגלי ברווז מטוגנות עם צימוקים ובצל פנינה, ו עוף עם זיתים משומרים לימון וירוק (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 2 ליטרים של מים לרתיחה.
מוסיפים את בצל הפנינה ואת blanch רק עד העורות התרופפו, על 1 דקה.
ניקוז. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך את קצה השורש פופ הבצלים מעורם. שמור.יש לשטוף את הירכיים עוף תחת מים קרים להתייבש לטפוח.
מערבבים יחד את הקמח, מלח ופלפל.
מורחים את תערובת הקמח על צלחת רדודה. לדלות קלות את הירכיים עוף בתערובת הקמח, רועד את כל עודף. לחמם את שמן הזית בתנור ברזל הולנדי גדול עם תחתית כבדה או יצוק מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים ארבעה ירכיים עוף, לצרוב עד קרום הזהב מתפתח, 3 עד 4 דקות. הפעל לצרוב עד קרום זהוב נוצר בצד השני, 3 עד 4 דקות.
הסר ירכיים לצלחת וחזור עם ירכיים עוף שנותרו דה זיגוג המחבת עם היין, גירוד כל חתיכות השחמה. להפחית את היין בחצי, על 4 דקות.
מוסיפים את ציר העוף ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. אם הזיתים יש בורות, לרסק אותם עם כף היד שלך ולהסיר את הבור. ואז לקרוע את הבשר ל 2 או 3 חתיכות.
מוסיפים אותם ואת בצל הפנינה השמורה ואת הצימוקים לסיר. להחזיר אותו לרתיחה ולהוסיף את כל הירכיים עוף קרוב ככל האפשר שכבה אחת, העור בצד למעלה. מכסים עם המכסה ומבשלים לאט עד הבשר נופל מן העצמות, על 1 שעה.בזמן שהעוף מתבשל. קוצצים בגסות את הלימון שהשתמר ומניחים אותו, יחד עם פטרוזיליה בקערה קטנה. לחמם מחבת קטנה מעל חום בינוני-נמוך.
מוסיף את השום, ומערבבים ברציפות במחבת היבשה עד שאתה רואה כמה שמן של השום שוחרר על החלק התחתון של המחבת ואת השום יש מגע של צבע זהוב, 2 עד 3 דקות. אל תתנו את השום לחום. מיד כפית את השום לתוך לימון ופטרוזיליה. מערבבים היטב לשלב.
מוסיפים 1 או 2 כפות שמן זית לתערובת השום כדי לקשור את החומרים יחד. התערובת צריכה להיות לחה אבל לא רטובה.
הוסף עוד כפית שמן זית, במידת הצורך. שמור בטמפרטורת החדר עד הצורך.עבור orzo: בסיר גדול להביא כ 8 כוסות מים לרתיחה. מלח את המים בנדיבות ולהוסיף את orzo, ומבשלים עד אל דנטה על 7 דקות.
מניחים את האורזו בקערה ומוסיפים ¼ כוס שמן זית וזרעי כוסברה. טעם לתיבול.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. מערבבים בכל אבל על 8 כפיות של תערובת שום לימון משומר. שומר את השאר לקישוט.
מניחים את orzo על מגש גדול, או לחלק בין 4 צלחות.
מניחים ירכיים עוף על גבי orzo וכפית על הרוטב עם זיתים וצימוקים בכל רחבי.
מקשטים עם שום לימון שמורות ומגישים חם.