קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות36
מגזין

ירכיים עוף מטוגנות עם בצל פנינה, זיתים ירוקים, צימוקים מוזהבים ולימון משומר

ירכיים עוף מטוגנות עם בצל פנינה, זיתים ירוקים, צימוקים מוזהבים ולימון משומר
ירכיים עוף מטוגן עם בצל פנינה, זיתים ירוקים, צימוקים מוזהבים ולימון משומר הוא חלב חינם מנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 17 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 666 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו זיתים castelvetrano, קמח, צימוקים זהובים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. נסו חומץ סיידר ירכיים עוף מטוגן & רגליים עם בצל וצימוקים, סיידר תפוחים-רגלי ברווז מטוגנות עם צימוקים ובצל פנינה, ו עוף עם זיתים משומרים לימון וירוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא 2 ליטרים של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2
מוסיפים את בצל הפנינה ואת blanch רק עד העורות התרופפו, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בצל פנינהבצל פנינה
3
ניקוז. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך את קצה השורש פופ הבצלים מעורם. שמור.יש לשטוף את הירכיים עוף תחת מים קרים להתייבש לטפוח.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצותפנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
4
מערבבים יחד את הקמח, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)(או או רגיל)
5
מורחים את תערובת הקמח על צלחת רדודה. לדלות קלות את הירכיים עוף בתערובת הקמח, רועד את כל עודף. לחמם את שמן הזית בתנור ברזל הולנדי גדול עם תחתית כבדה או יצוק מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצותפנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
6
מוסיפים ארבעה ירכיים עוף, לצרוב עד קרום הזהב מתפתח, 3 עד 4 דקות. הפעל לצרוב עד קרום זהוב נוצר בצד השני, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצותפנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
7
הסר ירכיים לצלחת וחזור עם ירכיים עוף שנותרו דה זיגוג המחבת עם היין, גירוד כל חתיכות השחמה. להפחית את היין בחצי, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצותפנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים את ציר העוף ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. אם הזיתים יש בורות, לרסק אותם עם כף היד שלך ולהסיר את הבור. ואז לקרוע את הבשר ל 2 או 3 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
9
מוסיפים אותם ואת בצל הפנינה השמורה ואת הצימוקים לסיר. להחזיר אותו לרתיחה ולהוסיף את כל הירכיים עוף קרוב ככל האפשר שכבה אחת, העור בצד למעלה. מכסים עם המכסה ומבשלים לאט עד הבשר נופל מן העצמות, על 1 שעה.בזמן שהעוף מתבשל. קוצצים בגסות את הלימון שהשתמר ומניחים אותו, יחד עם פטרוזיליה בקערה קטנה. לחמם מחבת קטנה מעל חום בינוני-נמוך.
מרכיבים שתצטרך
לימון משומרלימון משומר
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצותפנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
בצל פנינהבצל פנינה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
10
מוסיף את השום, ומערבבים ברציפות במחבת היבשה עד שאתה רואה כמה שמן של השום שוחרר על החלק התחתון של המחבת ואת השום יש מגע של צבע זהוב, 2 עד 3 דקות. אל תתנו את השום לחום. מיד כפית את השום לתוך לימון ופטרוזיליה. מערבבים היטב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
מוסיפים 1 או 2 כפות שמן זית לתערובת השום כדי לקשור את החומרים יחד. התערובת צריכה להיות לחה אבל לא רטובה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
12
הוסף עוד כפית שמן זית, במידת הצורך. שמור בטמפרטורת החדר עד הצורך.עבור orzo: בסיר גדול להביא כ 8 כוסות מים לרתיחה. מלח את המים בנדיבות ולהוסיף את orzo, ומבשלים עד אל דנטה על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
13
לנקז היטב.
14
מניחים את האורזו בקערה ומוסיפים ¼ כוס שמן זית וזרעי כוסברה. טעם לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
15
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. מערבבים בכל אבל על 8 כפיות של תערובת שום לימון משומר. שומר את השאר לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
לימון משומרלימון משומר
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
16
מניחים את orzo על מגש גדול, או לחלק בין 4 צלחות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי
17
מניחים ירכיים עוף על גבי orzo וכפית על הרוטב עם זיתים וצימוקים בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצותפנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
ספגטי רב-גרעיני מבושל חםספגטי רב-גרעיני מבושל חם
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי
18
מקשטים עם שום לימון שמורות ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט