ירכיים עוף שזיף פיקנטי דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 50 גרם חלבון 56 גרם של שומן, וסך הכל 879 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, ג'ינג'ר, ציפורן טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשזיפים הסגולים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קיץ שזיפים וענבים כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: ירכיים עוף בגריל מזוגגות שזיפים, ירכיים עוף מתובל, ו ירכיים עוף ברביקיו מתובל.
הוראות
1
רוטב שזיפים: השתמש מבער בצד או גריל.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבן
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
שמן חום בסיר בינוני על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מוסיפים בצל ושום ומבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מחממים גריל. עוף העונה עם מלח ופלפל לפי הטעם. גריל, בצד 1 במשך 5 דקות, או עד חום זהוב. הפוך את העוף, מברשת עם הרוטב ולהמשיך צליה במשך 3 עד 4 דקות, להתהפך מברשת עם רוטב. המשך לצלות ולצחצח עם הרוטב עד העוף מבושל דרך, כ 12 עד 15 דקות.