קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות39
מגזין

ירכי עוף מטוגנות בשמן עמוק במרינדה

ירכי עוף מטוגנות בשמן עמוק במרינדה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו ירכי עוף מטוגנות בשמן עמוק במרינדה. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 35 גרם חלבון, 144 גרם שומן, ובסך הכל של 1718 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 34% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם ירכי עוף, מלח ופלפל, קנולה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש בשמן הקנולן תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מחזורי דובדבן-משמש כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 45 דקות. הציון הזה מוצק. נסו ירכי עוף חמאה-חרדל מטוגנות בתנור עם פנקו, חמוצים מטוגנים בשמן עמוק עם מפרץ ישן וחלב חמאה, ו עגבניות ירוקות מטוגנות במרינדה (מתכונים דומים).

הוראות

1
שוטפים חזה עוף וירכיים כדי להסיר שאריות ומייבשים עם מגבות נייר. מתבלים במלח ופלפל ומניחים בקערה לא מגיבה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
יוצקים חלב חמאה מעל, לכסות, ולתת למרינדה, רצוי לילה, בקירור, אבל לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
3
מחממים שמן בטיגון עמוק ל -350 מעלות פרנהייט, או לפי הוראות היצרן של הטיגון העמוק שלך לחתיכות עוף.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
4
הקימו את תחנת הלחם שלכם: בקערות נפרדות שימו קמח; ביצים טרופות; וקמח תירס שתובל בפפריקה ומלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מוציאים את העוף 1 חתיכה בכל פעם מחלב החמאה ומחפרים בקמח, ומאפשרים לכל עודף קמח ליפול. טובלים את העוף המקומח בשטיפת הביצים ואז מצפים בתערובת קמח התירס. נתחי עוף מצופים בשמן עמוק בקבוצות עד שהם מבושלים, בערך 13 עד 20 דקות. (השתמש בהוראות היצרן לטיגון העמוק שלך לעיון בסיסי בחתיכות עוף, ואז בדוק את העוף ראה שהוא רך מזלג.) אפשר לנקז על מגבות נייר ולהגיש.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה